Συνελήφθη ο 25χρονος για την φωτιά στο Σέιχ Σου – Οδηγείται στον εισαγγελέα

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης

Must Read

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή ενός νεαρού που έγινε το πρωί στην Θεσσαλονίκη για φωτιά που ξέσπασε στο δάσος του Σέιχ Σου.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που τυλίχθηκε στις φλόγες και προσήχθη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι εστίες της φωτιάς ήταν δύο, σε απόσταση 150 μέτρων η μία από την άλλη.

Δείτε βίντεο:




Πρόκειται για Έλληνα, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν πευκοβελόνες κι ένας αναπτήρας.

Ο δράστης θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα ποινικής δίωξης. Η Πυροσβεστική εξετάζει αν στον εμπρησμό συμμετείχαν και άλλα άτομα.




Η ανακοίνωση του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

«Η σημερινή ημέρα ξημέρωσε με τους πυροσβέστες μας να δίνουν μάχες με τις φλόγες, καθώς εκδηλώθηκαν 4 επικίνδυνες πυρκαγιές, εκ των οποίων η μια οφείλεται σε εμπρησμό από πρόθεση.

Στο Καλέντζι Κορινθίας και στην Ελευσίνα οι φωτιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα. Το ίδιο και στη Σάμο, όπου έγινε μεγάλη κινητοποίηση επίγειων δυνάμεων, drones και ενός ελικοπτέρου, λόγω του δύσβατου σημείου που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά σε κορυφογραμμή του νησιού.

Λίγο αργότερα εκδηλώθηκαν δύο εστίες στο Σέιχ Σου σε απόσταση 150 μέτρων η μία από την άλλη. Συνελήφθη άνδρας 25 ετών με τα μαλλιά του καψαλισμένα, ενώ πάνω του βρέθηκαν πευκοβελόνες και αναπτήρας. Κρατείται και έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους πυροσβέστες μας, οι οποίοι θα βρίσκονται διαρκώς στην πρώτη γραμμή για να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά αυτή την εξαιρετικά δύσκολη αντιπυρική περίοδο που ήδη έχει ξεκινήσει». 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This