Το τερμάτισε η Σακελλαροπούλου με την απίστευτη δήλωση για την εκλογή της Ελλάδας στο Συμβούλιο Ασφαλείας!

Must Read

Στα πέντε μη μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την περίοδο 2025-26 εξελέγη η Ελλάδα, η υποψηφιότητα της οποίας υπερψηφίστηκε από 182 χώρες των Ηνωμένων Εθνών. Είναι η τρίτη φορά στην ιστορία της χώρας μας, με τελευταία αυτή του 2006 με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εξέλιξη έγινε έπειτα από τον αγώνα του Νίκου Δένδια, καθώς η όλη δουλειά έγινε το 2023, πολύ πριν αναλάβει ο Γεραπετρίτης ΥΠΕΞ. Για να δίνουμε τα εύσημα πάντως και στον τωρινό υπουργό εξωτερικών, η θετική ψήφος της Τουρκίας, είναι αποκλειστικά δικό του έργο. Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι με τον Γιώργο Γεραπετρίτη ΥΠΕΞ, θα έχει ακόμα ένα δικό του μη μόνιμο μέλος στο συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ.

Εκεί όμως που η λογική τερματίζει και αρχίζει η παραφροσύνη, είναι η δήλωση της πτΔ Κ. Σακελλαροπούλου για αυτή την εξελιξη.

Είπε συγκεκριμένα η πρόεδρος: «Η εκλογή της Ελλάδας ως μη μόνιμου μέλους στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την περίοδο 2025-26 αποτελεί διεθνή αναγνώριση του σταθεροποιητικού ρόλου της, καθώς και της προσήλωσής της στην ειρηνική επίλυση των διαφορών και στον πλήρη σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»! 

Προσέξτε τώρα τα άλλα δύο μέλη που εξελέγησαν μαζί με την Ελλάδα: Πρόκειται για το Πακιστάν και τη Σομαλία!

Δηλαδή, το Πακιστάν που καίνε ζωντανούς χριστιανούς, γυναίκες και διαπράττουν ανήκουστα ρατσιστικά εγκλήματα με κυβερνητική υποστήριξη, διακρίνεται για τον πλήρη σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;

Δηλαδή η Σομαλία που ακρωτηριάζει μικρά κορίτσια και επιτρέπει να διαπράττονται ανείπωτες θηριωδίες στο έδαφος της με κρατική συμβολή, διακρίνεται κι αυτή για τον πλήρη σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Πώς αντέχετε πραγματικά κυρία πρόεδρε;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This