Συναγερμός για βυτιοφόρο που ανετράπη και τυλίχθηκε στις φλόγες – Διακοπή κυκλοφορίας στην Αθηνών-Κορίνθου

Ο οδηγός του οχήματος ανασύρθηκε ζωντανός και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Must Read

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία λίγο μετά τις 9 το βράδυ, καθώς ένα βυτιοφόρο που ανατράπηκε στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, οι οποίες στην πορεία ενισχύθηκαν, καθώς η φωτιά έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου, ενώ υπάρχουν συνεχώς εκρήξεις. Ως αποτέλεσμα, τις τελευταίες ώρες στο 75,5ο χλμ., στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού, παρατηρείται κυκλοφοριακή συμφόρηση, καθώς έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα.

Δεν έγινε άμεσα γνωστό εάν υπάρχουν τραυματίες, ωστόσο, επιτόπου έσπευσαν και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, τα οποία, όμως, αδυνατούσαν να πλησιάσουν αρκετά, λόγω της έντασης της φωτιάς.




Όπως ανακοίνωσε η Τροχαία, πραγματοποιούνται εκτροπές της κυκλοφορίας των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, στη γέφυρα κόμβου Λουτρακίου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, διακοπή κυκλοφορίας υπήρξε και στην Παλαιά Εθνική Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων Ελευσίνας, με τα οχήματα να εκτρέπονται προς την Αθήνα. Στο σημείο επιχείρησαν 28 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, ένεκα του γεγονότος πως η φωτιά είναι δύσκολα διαχειρίσιμη, λόγω και των συνεχών εκρήξεων.

Όσον αφορά στον οδηγό του βυτιοφόρου, ανασύρθηκε με ελαφρά τραύματα και χωρίς εγκαύματα από το όχημά του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This