Η κομπίνα του ιδιοκτήτη του… περιβόητου beach bar στη Ρόδο – Έπαιζε «κρυφτούλι» με τις Αρχές

Aύριο το μεσημέρι θα δικαστεί o νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης, στην οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 28.560 ευρώ

Must Read

«Σίριαλ» έχει καταντήσει για μια ακόμη χρονιά η πολύκροτη υπόθεση με το παράνομο beach bar στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο, καθώς ο ιδιοκτήτης της επιμένει να αγνοεί τους νόμους και να συνεχίζει να λειτουργεί την επιχείρησή του, διοργανώνοντας πάρτι ακόμη και μετά το… σφράγισμα!

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το εν λόγω beach bar με την παράνομα κατειλημμένη παραλία και με τις ομπρέλες και ξαπλώστρες σε εξέδρες που έχουν τοποθετηθεί μέσα στη θάλασσα, είχε σφραγιστεί από τις Αρχές. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, στο σημείο πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη πάρτι, με τους πελάτες και τους εργαζόμενους να κόβουν… επιδεικτικά τις περιοριστικές κορδέλες, καθώς δεν δίστασαν να αναρτήσουν στα social media φωτογραφίες και βίντεο όπου εμφανίζονταν να ποζάρουν με φόντο τις εν λόγω κορδέλες!




Από την πλευρά του, το Star σε σχετικό ρεπορτάζ αποκάλυψε το απίστευτο κόλπο του επιχειρηματία, το οποίο τον βοήθησε να παίζει «κρυφτούλι» με τις Αρχές. Ειδικότερα, η Έκθεση Αυτοψίας που οδήγησε στο «λουκέτο», αποκαλύπτει ότι η εν λόγω επιχείρηση δεν έχει καν σύμβασης παραχώρησης, καθώς, όπως φαίνεται και από μια δορυφορική φωτογραφία, η παραχώρηση αφορούσε άλλο σημείο της παραλίας. Ωστόσο, το beach bar με τις παράνομες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 690τ.μ. είναι στημένο στο… φιλέτο της παραλίας!

Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, μέχρι το πρωί της Κυριακής 9/6 θα πρέπει να έχουν απομακρυνθεί όλα τα παράνομα ομπρελοκαθίσματα, καθώς και τα κινητά στοιχεία των μεταλλικών κατασκευών, με ευθύνη της επιχείρησης. Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε την ευθύνη απομάκρυνσης την αναλαμβάνει ο Δήμος.




Επιπλέον, μέσα στην επόμενες ημέρες θα εκδοθεί το σχετικό πρωτόκολλο κατεδάφισης, το οποίο και θα διαβιβαστεί στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για εκτέλεση του. Υπενθυμίζεται πως η διαδικασία πιστοποίησης της παράνομης κατάληψης δημοσίου χώρου ολοκληρώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομικών, την ΕΛ.ΑΣ. και την ΑΑΔΕ σε λιγότερο από 48 ώρες, καθώς προχθές το μεσημέρι οι αρμόδιες υπηρεσίες προχώρησαν σε επιτόπιο έλεγχο στην επιχείρηση, όπου διαπιστώθηκε η παράνομη κατάληψη αιγιαλού και η εγκατάσταση 19 μεταλλικών κατασκευών εντός της θάλασσας.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι πέρασε αυτόφωρο ο νόμιμος εκπρόσωπος του beach bar, ο οποίος έκτοτε παραμένει κρατούμενος και πρόκειται να δικαστεί αύριο το μεσημέρι. Στην επιχείρηση, εξάλλου, επιδόθηκε πρόστιμο ύψους 28.560 ευρώ.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This