Ευρωεκλογές 2024: Καστανοπαραγωγοί πήγαν να ψηφίσουν με…τρακτέρ – Η σιωπηρή διαμαρτυρία

Πέρασαν το δικό τους μήνυμα

Must Read

Το δικό τους μήνυμα αποφάσισαν να στείλουν την ημέρα των ευρωεκλογών οι καστανοπαραγωγοί, από την Μελιβοία Αγιάς στη Λάρισα. Συγκεκριμένα, προχώρησαν σε μία σιωπηρή διαμαρτυρία, καθώς παρέταξαν τα τρακτέρ τους, έξω από το εκλογικό κέντρο του χωριού.

Οι καστανοπαραγωγοί διαμαρτύρονται για εμπαιγμό από την πλευρά της κυβέρνησης, γύρω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην παραγωγή τους, με την ασθένεια της φαιάς σήψης τα τελευταία χρόνια. Ανάλογες διαμαρτυρίες έχουν προγραμματίσει και οι μηλοπαραγωγοί της Αγιάς οι οποίοι όπως αναφέρουν, δεν έχουν αποζημιωθεί για τις ζημιές που έχουν υποστεί στις δενδροκαλλιέργειες τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This