Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 38χρονη λίγες ώρες μετά το γάμο της αδερφής της

Την εντόπισε μέσα στο σπίτι της η αδερφή της

Must Read

Από το γλέντι του γάμου σε κηδεία… Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (8/6) στα Χανιά της Κρήτης όπου μια οικογένεια θρηνεί το χαμό ενός μέλους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, μια 38χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο κέντρο των Χανίων το πρωί του Σαββάτου από την ίδια της την αδερφή, που το προηγούμενο βράδυ παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Η 38χρονη πέθανε ξαφνικά λίγες ώρες μετά τον γάμο της αγαπημένης αδερφής, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε μαζί με φίλους και συγγενείς.

Στο σπίτι της άτυχης γυναίκας μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 38χρονης αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΕΜΒΟΛΙΑ σύμπραξης Μητσοτάκη – Μπουρλά και Ούρσουλα. Όλα αυτά έγιναν γνωστά πλέον και μάλιστα ήταν και από τότε για τους ψαγμένους.

  2. Ίσως άλλη μία εμβολιασμένη έφυγε από τις θανατηφόρες παρενέργειες των δολοφονικών κορονο εμβολίων. Ας αναπαύεται η ψυχή της. Άραγε θα καταγγείλουν οι οικείοι της την φαρμακευτική και τους “ειδικούς” των εμβολίων αυτών εάν έκανε τις “επιβεβλημένες” δόσεις;;;

    • Όχι Δέσποινα κανείς δεν θα πει ούτε θα το παραδεχθεί…Έχω συγγενείς που (ξαφνικά) εμφάνισαν περίεργες ασθένειες (μετά το φόλι) και δεν πιστεύουν ότι μπορεί να φταίει. Οπότε καταλαβαίνεις!!!

  3. Ίσως άλλη μία εμβολιασμένη έφυγε από τις θανατηφόρες παρενέργειες των δολοφονικών κορονοεμβολίων. Ας αναπαύεται η ψυχή της. Άραγε θα καταγγείλουν οι οικείοι της την φαρμακευτική και τους “ειδικούς” των εμβολίων αυτών εάν έκανε τις “επιβεβλημένες” δόσεις;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This