Τα βρετανικά ΜΜΕ για τον εντοπισμό της σορού του Μάικλ Μόσλεϊ – Η ανάρτηση του BBC

Must Read

«Παγωμένη» παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα τις εξελίξεις σχετικά με τον εντοπισμό της σορού του πασίγνωστου Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ. Ο 67χρονος βρέθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί, σε βραχώδη περιοχή, κοντά σε σπηλιά στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, επιβεβαιώνοντας τους χειρότερους φόβους όλων.

Με έκτακτα δελτία και αναρτήσεις τα βρετανικά ΜΜΕ αναμεταδίδουν την τραγική είδηση, μετά από πολυήμερη αναζήτηση σε απόκρυμνες περιοχές της Σύμης, από όπου είχε εξαφανιστεί ο σπουδαίος δημοσιογράφος.

  • BBC

To ΒΒC στο δυναμικό του οποίου ανήκε ο Μάικλ Μόσλεϊ, αναφέρει στον τίτλο του πως Βρέθηκε πτώμα στις έρευνες για τον παρουσιαστή.

  • Guradian

Μάικλ Μόσλεϊ: Το πτώμα του τηλεοτπικού γιατρού εντοπίστηκε σε ελληνικό νησί, εκτιμούν οι αρχές.

  • The SUN

Τραγικό εύρημα: Βρέθηκε πτώρμα στις έρευνες για τον αγνοούμενο τηλεοπτικό γιατρό που εξαφανίστηκε σε ελληνικό νησί, γράφει στην έκτακτή ανάρτησή της η εφημερίδα SUN

  • Mirror

Τραγικό εύρημα: Βρέθηκε σορός στις έρευνες για την εξαφάνιση του τηλεοπτικού γιατρού Μάικλ Μόσλεϊ σε δίκτυο σπηλαίων που ονομάζεται «Άβυσσος» σε ελληνικό νησί.

  • SkyNews

Μάικλ Μόσλεϊ: Βρέθηκε πτώμα στις έρευνες για τον παρουσιαστή στη Σύμη

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This