Μάικλ Μόσλεϊ: Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή της σορού του για τα αίτια θανάτου

Το επικρατέστερο σενάριο

Must Read

Ο παρουσιαστής του BBC εντοπίστηκε νεκρός και η νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα (10/06) στο νοσοκομείο Ρόδου. Ο ιατροδικαστής έφτασε την Κυριακή (09/06) στη Σύμη και από την πρώτη αυτοψία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Κοντά στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του Μόσλεϊ υπάρχει ένα beach bar ενώ γύρω από το σημείο υπήρχε έντονη δυσοσμία.




 

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για την εξαφάνιση του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη. Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατο του όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» αναφέρει πως ο παρουσιαστής ξεκίνησε από την παραλία στον Άγιο Νικόλαο, περπάτησε μέσα από τον οικισμό στο Πέδι και έφτασε μέσα από ένα δύσβατο μονοπάτι στην Αγία Μαρίνα. Σημειώνεται πως εκείνη την ημέρα οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές.




Το πρώτο μήνυμα από τη σύζυγο του μετά την εύρεση της σορού του

«Δεν ξέρω ακριβώς από πού να αρχίσω. Είναι συγκλονιστικό που έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό σύζυγό μου», τόνισε η Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ στην πρώτη της δήλωση, μετά την εύρεση της σορού του Μάικλ Μόσλεϊ στη Σύμη.

Όπως μετέδωσε το BBC, η ίδια τόνισε επίσης: «Είχαμε μια απίστευτα τυχερή ζωή μαζί. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι μαζί». «Είμαι απίστευτα περήφανη για τα παιδιά μας, την ανθεκτικότητα και την υποστήριξή τους τις τελευταίες ημέρες», πρόσθεσε η Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This