Ρόδος: Σήμερα δικάζεται ο 50χρονος Νορβηγός που αναζητούσε ανήλικες για παρέα

Ισχυρίζεται πως έχει προβλήματα υγείας και χρειάζεται βοήθεια

Must Read

Ενώπιον της δικαιοσύνης και συγκεκριμένα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου θα βρεθεί σήμερα ο 53χρονος Νορβηγός ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έβαλε αγγελία έξω από σχολείο του νησιού στην οποία αναζητούσε νεαρές με σορτσάκι και μπικίνι!

Ο άρρωστος αλλοδαπός είχε συλληφθεί το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης έξω από κατάστημα στο οποίο είχε δώσει ραντεβού με τις ανήλικες που θα απαντούσαν στην αγγελία! Την Παρασκευή βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με όρους της απαγόρευσης προσέγγισης σχολείων σε απόσταση 50 μέτρων και σήμερα θα δικαστεί.

Η αγγελία που είχε βάλει ανέφερε:

«Αναζητώ αδύνατη, κοντή μαθήτρια για να μου κάνει παρέα σε περίπατο για δύο ώρες. -Να φορά μπικίνι και σορτσάκι -Μη καπνίστρια. 15 ευρώ. Συνάντησέ με μπροστά από την Ταβέρνα …Πέμπτη στις 13:00».

Οι γονείς που είδαν την αγγελία έπαθαν σοκ και έσπευσαν για καταγγελία στην Αστυνομία αφού κυκλοφόρησαν την αγγελία στα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να εφιστήσουν την προσοχή σε άλλους γονείς. Όπως υποστήριξε ο Νορβηγός δεν ήξερε ότι έβαλε την αγγελία έξω από λύκειο, νόμιζε ότι ήταν πανεπιστήμιο ενώ είπε ότι ήθελε βοήθεια γιατί πάσχει από επιληψία και άλλα προβλήματα υγείας.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This