Χειροπέδες σε 61χρονο που έκλεβε πορτοφόλια σε παραλίες του Αλίμου

Είχε απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα

Must Read

Μέσω GPS κινητού τηλεφώνου που είχε κλέψει από δύο Βρετανούς τουρίστες η Αστυνομία κατάφερε και εντόπισε έναν 61χρονο Ιρακινός στην περιοχή της Ομόνοιας. Ο δράστης δρούσε την περιοχή του Αλίμου αρκετό καιρό. Εκτός από το κινητό στην κατοχή του βρέθηκαν δύο πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, 300 ευρώ καθώς κι ένα μαχαίρι 18 εκατοστών.




 

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση στους αστυνομικούς κατά τη σύλληψή του, όλως δεν ξέφυγε και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Αλίμου. Επιπλέον, είχε αποφυλακιστεί σχετικά πρόσφατα καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This