Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία

Must Read

Περίμεναν να τελειώσουν οι εκλογές για να δώσουν το δρόμο στην κυκλοφορία! Μιλάμε για ντροπή και αίσχος που βαρύνει αποκλειστικά την κυβέρνηση καθώς χιλιάδες πολίτες δεν μπόρεσα να πάνε στον τόπο καταγωγής τους να ψηφίσουν, δηλαδή σε ολόκληρη την Πελοπόννησο και ολόκληρη την Δυτική Ελλάδα, επειδή η κυβέρνηση επέτρεψε να κλείσει ο σημαντικότερος οδικός κόμβος την ώρα των ευρωεκλογών!




 

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο καθώς ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας οι εργασίες που ήταν σε εξέλιξη στο ύψος της γέφυρας του Ισθμού μετά από το ατύχημα με το βυτιοφόρο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής.

 

Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Παρασκευής αλλά και όλο το Σαββατοκύριακο υπήρχαν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ για ένα διάστημα έκλεισαν και τα διόδια μετά την έκρηξη βυτιοφόρου που σημειώθηκε και πρόκαλεσε την κατεδάφιση της γέφυρας στην περιοχή του Ισθμού.

Βίντεο από το σημείο που βρισκόταν η γέφυρα: (πηγή nafpaktianews.gr)

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This