Daily Mail: Η εκτιμώμενη μοιραία διαδρομή του Μάικλ Μόσλεϊ – Λουλούδια από την οικογένεια στο σημείο του θανάτου

Συγκινημένος ο οπερατέρ που τον εντόπισε

Must Read

Συντετριμμένη είναι η οικογένεια του Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος εντοπίστηκε χθες νεκρός στην Αγία Μαρίνα της Σύμης μετά από πολυήμερη αναζήτηση.

Σήμερα η γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά του που έχουν σπεύσει στο νησί σχεδιάζουν να καταθέσουν λίγα λουλούδια στο σημείο που άφησε την τελευταία του πνοή χωρίς να επιτρέψουν σε κανένα τηλεοπτικό συνεργείο να «αποτυπώσει« τις στιγμές τις οποίες θα κρατήσουν για τους εαυτούς τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην Σύμη θα φτάσουν και άλλοι συγγενείς του Βρετανού τηλεοπτικού γιατρού του BBC.

Δείτε βίντεο:




Την ίδια στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται η νεκροψία – νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το έργο του ιατροδικαστή είναι ιδιαίτερα δύσκολο καθώς η σορός ήταν σε προχωρημένη σήψη. Ωστόσο, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Δείτε βίντεο:




Η μοιραία διαδρομή

Στο μεταξύ, την διαδρομή που φέρεται να ακολούθησε ο 67χρονος παρουσίασε σε γράφημα η Daily Mail.

Περίπου στη 13.30 το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης ο Μόσλει έφυγε από την παραλία του Αγίου Νικολάου στην οποία βρισκόταν με την γυναίκα του και ένα φιλικό ζευγάρι και αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στο Γυαλό με τα πόδια.

Άρχισε να σκαρφαλώνει μια απότομη πλαγιά από το Πέδι μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την παραλία της Αγίας Μαρίνας. Ενδέχεται να μπερδεύτηκε και αντί να πάει αριστερά προς τον Γυαλό να πάει δεξιά προς Αγία Μαρίνα. Όταν άρχισε να κατεβαίνει προς την παραλία πιθανότατα συνέβη κάτι, κάθισε να ξεκουραστεί και άφησε την τελευταία του πνοή.

Δείτε το γράφημα:

Ο οπερατέρ της ΕΡΤ που εντόπισε νεκρό τον 67χρονο:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This