Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του Μάικλ Μόσλει – Νέο βίντεο δείχνει τις τελευταίες του στιγμές

Απροσδιόριστη κρίνεται η αιτία θανάτου

Must Read

Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του Μάικλ Μόσλεϊ νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (10/06).  Ο Βρετανός γιατρός και παρουσιαστής του BBC, βρέθηκε νεκρός σε παραλία της Αγίας Μαρίνας το πρωί της Κυριακής (09/06).




 

Ο ιατροδικαστής Ρόδου, ειδικότερα, διαπίστωσε πως δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Ωστόσο, λόγω του ότι η σορός είναι σε προχωρημένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Το βίντεο – ντοκουμέντο

Στο μεταξύ ένα σημαντικό βίντεο από τις τελευταίες στιγμές του Βρετανού φέρεται να έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βίντεο δείχνει τον άτυχο 67χρονο να κατεβαίνει το δύσβατο και κακοτράχαλο βουνό με αργά βήματα, προκειμένου να φτάσει στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, κρατώντας με το ένα χέρι την ομπρέλα και με το άλλο να πιάνεται από τις πέτρες.

Ξαφνικά, χάνει την ισορροπία του και πέφτει πάνω στα βράχια, ενώ δεν φαίνεται να ξανασηκώνεται.

Ο τηλεοπτικός γιατρός ήταν πιθανότατα ιδιαίτερα καταπονημένος. Αυτό εξηγεί γιατί έκανε μια διαδρομή 5 λεπτών σε 20 λεπτά.

Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατο του

Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατο του παρουσιαστή όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» αναφέρει πως ξεκίνησε από την παραλία στον Άγιο Νικόλαο, περπάτησε μέσα από τον οικισμό στο Πέδι και έφτασε μέσα από ένα δύσβατο μονοπάτι στην Αγία Μαρίνα. Σημειώνεται πως εκείνη την ημέρα οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές.




 

Μάλιστα, ο 67χρονος δεν πήρε μαζί του το κινητό τηλέφωνο, παρά μόνο το ρολόι χειρός του. Η σύζυγός του ανησυχούσε και το πρωί της Πέμπτης (06/06) δήλωσε την εξαφάνισή του.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μόσλεϊ έφτασε στον τελικό προορισμό του, στην Αγία Μαρίνα. Θέλοντας να περάσει γύρω από την περίφραξη του beach bar στην παραλία της Άγιας Μαρίνας, άρχισε να περπατά. Άγνωστο για ποιο λόγο δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει μέχρι την παραλία. Απείχε μόλις λίγα μέτρα από το σημείο, όπου θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, καθώς το beach bar είχε αρκετό κόσμο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.




 

Τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα στον φράχτη στην Αγία Μαρίνα Σύμης. Εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι.

Διαβάστε ακόμα: Daily Mail: Η εκτιμώμενη μοιραία διαδρομή του Μάικλ Μόσλεϊ – Λουλούδια από την οικογένεια στο σημείο του θανάτου

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This