Άγρια δολοφονία στο Διόνυσο: «Τον σκότωσα γιατί με πίεζε» είπε ο δράστης

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη ο αλλοδαπός δράστης

Must Read

Ενώπιον της Δικαιοσύνης αναμένεται να βρεθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα ο Πακιστανός που συνελήφθη χθες, για την δολοφονία του ομοεθνούς του, στο Διόνυσο. Ο 26χρονος δράστης, συγγενής και συγκάτοικος του θύματος, εντοπίστηκε στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, λίγο προτού να καταφέρει να εξαφανίσει τα ίχνη του, στο εξωτερικό!

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας που εκτιμάται πως σκότωσε τον Πακιστανό, μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε, ετοιμαζόταν να το..σκάσει για την Βουλγαρία, όταν έγινε «τσακωτός» από ειδική ομάδα αστυνομικών. Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στην απολογία του ότι ο συγγενής του τον πίεζε και για αυτό προχώρησε στο φρικτό έγκλημα. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως δεν τον άφηνε να καπνίζει μέσα στο σπίτι, ενώ τον ανάγκαζε να αφήνει τα παπούτσια του έξω και να κάνει όλες τις δουλειές του σπιτιού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο δράστης εργαζόταν ως διανομέας, ενώ από το οπτικό υλικό που έχουν στην διάθεσή τους οι Αρχές, διαπιστώθηκε η παρουσία του στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This