Να μην εκδοθεί στην Σουηδία ζητά ο 24χρονος-μέλος της συμμορίας του «Greken» – Συνελήφθη στην Χαλκιδική

Ο άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και οπλοφορία

Must Read

Παραμένει υπό κράτηση ο 24χρονος που καταζητείται από τις δικαστικές αρχές της Σουηδίας, για συμμετοχή σε εγκληματικό δίκτυο και τέλεση διαφόρων εγκλημάτων! Πρόκειται για Σουηδό υπήκοο, με καταγωγή από το Καζακστάν, ο οποίος συνελήφθη τα προηγούμενα 24ωρα στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ύστερα από συνεργασία με τις σουηδικές αρχές και την υποστήριξη της Europol.

Σύμφωνα με τα σουηδικά δικαστικά έγγραφα, ο 24χρονος αλλοδαπός διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, αρπαγή, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και οπλοφορία. Πράξεις που τελέστηκαν σε περιοχή νότια της Στοκχόλμης και φαίνεται πως συνδέονται άρρηκτα με τον «πόλεμο» δύο αντίπαλων συμμοριών! Στην συμμορία, στην οποία φέρεται να συμμετείχε, ανήκει κι ένας 25χρονος, ελληνικής καταγωγής, Σουηδός. Η συγκεκριμένη συμμορία όπως εξηγούν οι αρχές που έδωσαν στην δημοσιότητα τα στοιχεία του 24χρονου, ευθύνεται, για την δολοφονία ενός Σουηδού καλλιτέχνη της ραπ μουσικής.
Οι πράξεις για τις οποίες οι Σουηδοί ζητούν την έκδοσή του διαπράχθηκαν σε διάφορα χρονικά διαστήματα, από τον Οκτώβριο του 2021 έως τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Ο 24χρονος εκζητούμενος κατηγορείται, σύμφωνα με έγγραφα Δικαστηρίου της Νότιας Στοκχόλμης, ότι υποκίνησε ή συνέδραμε σε απαγωγές, εκβιάσεις και άγρια βασανιστήρια. Οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης και αποφασίστηκε η κράτησή του μέχρι να αποφανθεί το Συμβούλιο Εφετών για το σουηδικό αίτημα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εκδοθεί στην Σουηδία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This