«Σκότωσα την Βασιλική με κατσαβίδι» – Αυτός είναι ο φονιάς θείος της 11χρονης που είχε καταδικαστεί για βιασμό ανηλίκου και κυκλοφορούσε ελεύθερος

Είχε καταδικαστεί για βιασμό 14χρονης και δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή! Ένταση στην περιοχή - Σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα

Must Read

Σοκ και οργή προκαλεί το στυγερό έγκλημα στον Πύργο με θύμα ένα 11χρονο κοριτσάκι που βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια συγγενικού του προσώπου. Η Βασιλική, την οποία αναζητούσε η οικογένειά της από το βράδυ της Κυριακής, βρέθηκε άγρια δολοφονημένη σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι.

Το φρικιαστικό έγκλημα ομολόγησε ο 37χρονος θείος της, ξάδερφος της μητέρας της ανήλικης, στο όχημα του οποίου είχε καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να επιβιβάζεται το κοριτσάκι.

Πρόκειται για Ρομά, παλιό γνώριμο των αρχών, ο οποίος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί σε 9 έτη φυλάκιση για βιασμό 14χρονης το 2017, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να εμφανίζεται 2 φορές το μήνα στο ΑΤ της περιοχής του. O δράστης είχε καταδικαστεί το 2020 από δικαστήριο στη Ζάκυνθο, ωστόσο είχε γίνει δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του, μέχρι την εκδίκαση στο Εφετείο. Δεν μπήκε ποτέ στη φυλακή και έμεινε ουσιαστικά ατιμώρητος.

Ο 37χρονος που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας έσπασε και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι εκείνος σκότωσε το παιδί χτυπώντας την με κατσαβίδι στον λαιμό. «Τη σκότωσα με κατσαβίδι» είπε αλλά δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία για το κίνητρο της τερατώδους πράξης του.

Σημειώνεται ότι στην περιοχή σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις από την Αθήνα προκειμένου να διατηρηθεί η τάξη, καθώς ήδη πλήθος Ρομά έχει συγκεντρωθεί έξω από την ασφάλεια Πύργου και υπάρχουν φόβοι για επεισόδια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το κοριτσάκι δολοφονήθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Εκτιμάται ότι ο θείος του προσπάθησε να το βιάσει και εκείνο αντιστάθηκε. 

Ο δράστης υπέδειξε το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το άψυχο σώμα του παιδιού, ενώ ερευνάται αν το σκότωσε σε άλλη περιοχή και στη συνέχεια το μετέφερε εκεί για να το κρύψει. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το κατσαβίδι με το οποίο χτύπησε την ανήλικη στον λαιμό.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε σφαγμένο το κοριτσάκι:




Σε σοκ η μάνα της 11χρονης

Η μητέρα του παιδιού που βρισκόταν στο ΑΤ  μίλησε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Live News. Βρισκόταν σε κατάσταση σοκ καθώς οι αστυνομικοί την είχαν μόλις ενημερώσει ότι βρέθηκε η σορός ενός παιδιού, ωστόσο δεν της είπαν ότι πρόκειται για το παιδί της, καθώς η ίδια θα κληθεί να το αναγνωρίσει.  Η ίδια δεν γνώριζε μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι ο ξάδερφός της σκότωσε το παιδί της. 




«Μου είπαν ότι βρήκαν ένα νεκρό κοριτσάκι και πάω να δω αν είναι η κόρη μου» είπε η ίδια στην εκπομπή.




Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου οδηγήθηκαν στα ίχνη του, καθώς είδαν σε υλικό από κάμερες ασφαλείας ότι η 11χρονη Βασιλική επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και έφυγαν μαζί από τη Μυρτιά.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει: «Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης εξαφάνισης 11χρονης στην Ηλεία, συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Η σορός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας




 

Το χρονικό της τραγωδίας

Η μικρή Βασιλική εξαφανίστηκε χθες το απόγευμα, με το Χαμόγελο του Παιδιού να έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Όπως ανέφερε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το απόγευμα ήταν μαζί στην αυλή του σπιτιού τους και έπλεναν το αυτοκίνητο. Όταν τελείωσαν, η μικρή της είπε ότι θα πήγαινε στο σπίτι του παππού της, που βρίσκεται σε μια απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι τους.

Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν, με τους γονείς της να σπεύδουν στην αστυνομία και να δηλώνουν την εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί όλη τη νύχτα αναζητούσαν έστω κι ένα σημάδι της. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα, κάμερα κλειστού κυκλώματος από ένα κατάστημα με γεωπονικά είδη στην πλατεία του χωριού έχει καταγράψει το κορίτσι έξω από τον φούρνο. «Η κάμερα δείχνει την κόρη μου έως τις 22:30 έξω από τον φούρνο. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο με μαργαρίτες και λευκές παντόφλες. Τα μαλλιά της τα είχε κοτσιδάκια. Η κάμερα την έχει καταγράψει να φεύγει και να κατευθύνεται προς το σπίτι μας, αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ εδώ», ανέφερε η μητέρα.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Για το φόνο του παιδιού ηθικοί αυτουργοί είναι εκείνοι που τον άφησαν με αναστολή και το άθλιο woke σύστημα των δικαιωματάκηδων που προστατεύει τον εγκληματία και είναι απέναντι στον απλό πολίτη και στα αθώα θύματα. Για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα: η αριστερά και η φιλελέφτ ΝΔ είναι ένα πράγμα. Δουλεύουν για την ολιγαρχία και είναι αντίπαλοι του λαού.

  2. Εις πείσμα κάποιων “ευαίσθητων” “ανθρωπιστών”, που είναι στοργικοί με τους πιο αποκρουστικούς εγκληματίες και απολύτως ανάλγητοι και για τα πιο αθώα ακόμα θύματα, επαναφορά τώρα της ποινής του θανάτου! Για να μην μπορούν να την εφαρμόζουν οι δολοφόνοι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This