Άγριο φονικό στην Ηλεία: Η 11χρονη Βασιλική πάλεψε για τη ζωή της – Τρεις κόρες έχει ο παιδοβιαστής δράστης

Ξαδέρφη του πατέρα της Βασιλικής η 14χρονη που είχε βιάσει στο παρελθόν ο φονιάς θείος της

Must Read

Συγκλονισμένη παραμένει η ελληνική κοινωνία από την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 11χρονης Βασιλικής από τον 37χρονο θείο της, ξάδερφο της μητέρας της, ο οποίος, μάλιστα, το 2020 είχε καταδικαστεί από το μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου σε 9ετή φυλάκιση για τον βιασμό 14χρονης που είχε διαπράξει το 2017, αλλά δεν είχε μπει φυλακή ούτε μία ημέρα!

Η ανήλικη, η οποία χθες το βράδυ είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας, βρέθηκε νεκρή νωρίς σήμερα το απόγευμα σε ένα χωράφι στην περιοχή Καταράχι, όπου την είχε πετάξει ο καθ’ ομολογίαν δράστης, αφού προηγουμένως την είχε σκοτώσει μπήγοντας ξανά και ξανά στο κορμάκι της ένα κατσαβίδι. Φορούσε ακόμα το φόρεμα και το εσώρουχό της, ενώ είχε παντού αίματα, ενδεικτικό του ότι προσπαθούσε να απωθήσει τον δράστη, παλεύοντας για τη ζωή της.

Στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός της 11χρονης κλήθηκε ιατροδικαστής, για να διαπιστώσει αν υπάρχουν ενδείξεις βιασμού ή απόπειρας, καθώς ο ίδιος ο δράστης παραδέχτηκε ότι το κίνητρό του ήταν καθαρά σεξουαλικό, παρότι δεν έχει ομολογήσει αν όντως τη βίασε. Ο χρόνος θανάτου του παιδιού υπολογίζεται αργά το βράδυ, έως και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με τον ιατροδικαστή να αναμένεται να διαπιστώσει εάν υπήρξε και σεξουαλική κακοποίηση, αφού κάνει την νεκροψία. Όσον αφορά στα αίτια του θανάτου της, προήλθε από τα πολλαπλά χτυπήματα που της προκάλεσε ο 37χρονος με το κατσαβίδι.

Η αστυνομία εξετάζει, επίσης, το αν πράγματι το έγκλημα έγινε τόσο μακριά από το σπίτι της μικρής, περίπου 25χλμ., δηλαδή, απ’ όπου εξαφανίστηκε, ή αν το πτώμα της μεταφέρθηκε εκ των υστέρων εκεί όπου ο θείος της υπέδειξε στους αστυνομικούς ότι το πέταξε. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή.




Βάσιμοι φόβοι για επεισόδια

Σημειώνεται ότι έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα για το φονικό, και, ως εκ τούτου, στην περιοχή έχουν αποσταλεί ενισχύσεις από την Αθήνα, για να διατηρηθεί η τάξη στην περίπτωση που ξεσπάσουν επεισόδια. Άλλωστε, η 14χρονη που είχε βιάσει το 2017 ο 37χρονος ήταν ξαδέρφη του πατέρα της 11χρονης Βασιλικής, γεγονός που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

Η μητέρα του κοριτσιού προχώρησε στην δήλωση εξαφάνισής του τα ξημερώματα και από εκείνη την στιγμή ξεκίνησε η έρευνα της Ασφάλειας Πύργου. Από βιντεοληπτικό υλικό που συνέλεξαν και ανέλυσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, είδαν την 11χρονη να επιβιβάζεται με την θέλησή της σε ένα αυτοκίνητο και να φεύγει. Όπως προέκυψε από τις έρευνες, το αυτοκίνητο ανήκε στον 37χρονο Ρομά ξάδελφο και κουμπάρο της μητέρας της ανήλικης και, ως οικείο πρόσωπο, το άτυχο παιδί τον εμπιστεύτηκε.

«Έχει και αυτός τέσσερα παιδιά, τρεις κόρες. Είναι πρώτος ξάδερφος μου. Τού είχαμε βαφτίσει το αγοράκι που έχει. Η γυναίκα του είναι παιδική μου φίλη…», ανέφερε σε δηλώσεις της η μητέρα της αδικοχαμένης Βασιλικής.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This