Ηράκλειο: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ 2χρονο – Ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του

Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου συνελήφθη η μητέρα

Must Read

Αγωνία για το 2χρονο αγόρι νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα, την Δευτέρα (10/06).




 

Το παιδί φαίνεται να ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του, ενώ βρισκόταν με τα υπόλοιπα αδέρφια του στο αυτοκίνητο της οικογένειας, και έφτασε μέχρι τη θάλασσα.

Η μητέρα αναζήτησε το παιδί και το είδε να επιπλέει χωρίς τις αισθήσεις του. Στο σημείο έτυχε να βρίσκεται γιατρός, ο οποίος του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς του καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, με αποτέλεσμα το παιδί να ανακτήσει σφυγμό.

Ωστόσο, είχε πιει πολύ νερό, έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το παρέλαβε και πάλι οι διασώστες το επανέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας παίδων.

Για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου συνελήφθη, μετά από εντολή εισαγγελέα, η μητέρα του παιδιού.

Προανάκριση για τις συνθήκες που βρέθηκε το δίχρονο παιδί στη θάλασσα διενεργεί το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This