Το βίντεο – ντοκουμέντο με την 11χρονη να επιβιβάζεται στο αυτοκίνητο του θείου της – Κυνική ομολογία του δράστη πως επιχείρησε να τη βιάσει

Ο συλληφθείς και καθ' ομολογίαν δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση βιασμού ανηλίκου

Must Read

Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 37χρονος δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, με τελευταία αυτή την παραδοχή του δράστη ότι επιχείρησε να τη βιάσει.




 

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης και θείος του κοριτσιού, η 11χρονη αντέδρασε και αρνήθηκε λέγοντας ότι θα το πει στους γονείς της. Η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής στη σορό της Βασιλικής, θα δώσει απαντήσεις για το πώς αλλά και πότε δολοφονήθηκε από τον 37χρονο, ο οποίος και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.




 

Παράλληλα, η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει και αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη από τον θείο της, κάτι που δεν αποκλείουν οι Αρχές, καθώς πριν από 7 χρόνια, το 2017, είχε συλληφθεί για τον βιασμό ανήλικης.




 

Από τα σημάδια που υπάρχουν στα χέρια και πόδια του παιδιού, εκτιμάται ότι στα χέρια είναι αμυντικά τραύματα, ενώ η μικρή μάλλον του ξέφυγε και την κυνήγησε στο χωράφι. 

Ο 37χρονος, αν και το 2020 είχε καταδικαστεί για τον βιασμό 14χρονης δεν μπήκε ποτέ φυλακή, καθώς είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.




 

Ο ίδιος φέρεται ναι μεν να ομολόγησε την πράξη του και να οδήγησε τις Αρχές στο σημείο που εντοπίστηκε το άψυχο κορμάκι του παιδιού με τραύματα από κατσαβίδι στο λαιμό, ωστόσο, δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για το τί ήταν αυτό που τον οδήγησε στον φόνο της ίδιας της ανιψιάς του.




 

Μάλιστα, σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει την οικογένεια της 11χρονης, αλλά και τις Αρχές, παρίστανε τον ανήσυχο και εκλιπαρούσε για βοήθεια, κοινοποιώντας μάλιστα ακόμα και το amber alert που είχε εκδοθεί για το παιδί.




 

Το χρονικό της τραγωδίας

Η μικρή Βασιλική εξαφανίστηκε χθες το απόγευμα, με το Χαμόγελο του Παιδιού να έχει εκδώσει σχετική ανακοίνωση. Όπως ανέφερε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το απόγευμα ήταν μαζί στην αυλή του σπιτιού τους και έπλεναν το αυτοκίνητο. Όταν τελείωσαν, η μικρή της είπε ότι θα πήγαινε στο σπίτι του παππού της, που βρίσκεται σε μια απόσταση 100 μέτρων από το σπίτι τους.

Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν, με τους γονείς της να σπεύδουν στην αστυνομία και να δηλώνουν την εξαφάνισή της. Οι αστυνομικοί όλη τη νύχτα αναζητούσαν έστω κι ένα σημάδι της. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα, κάμερα κλειστού κυκλώματος από ένα κατάστημα με γεωπονικά είδη στην πλατεία του χωριού έχει καταγράψει το κορίτσι έξω από τον φούρνο. «Η κάμερα δείχνει την κόρη μου έως τις 22:30 έξω από τον φούρνο. Φορούσε ένα λευκό φόρεμα μέχρι το γόνατο με μαργαρίτες και λευκές παντόφλες. Τα μαλλιά της τα είχε κοτσιδάκια. Η κάμερα την έχει καταγράψει να φεύγει και να κατευθύνεται προς το σπίτι μας, αλλά το παιδί δεν ήρθε ποτέ εδώ», ανέφερε η μητέρα.

Η αστυνομία έδειξε, επίσης, στους γονείς της 11χρονης ένα ακόμη βίντεο, που δείχνει ένα άγνωστο αυτοκίνητο να κινείται με αργή κατεύθυνση και μετά από λίγο να αναπτύσσει ταχύτητα, ενώ η μικρή φαίνεται να πηγαίνει από πίσω του τρέχοντας. Το σημείο, όπου έχει καταγραφεί το παιδί είναι αρκετά ερημικό. Οι γονείς δεν μπόρεσαν να διακρίνουν το χρώμα, αλλά ούτε και τον αριθμό κυκλοφορίας και το μόνο που ξεχώρισαν είναι ότι ήταν επιβατικό ΙΧ.

Διαβάστε ακόμα: Φονικό στην Ηλεία: Ξεσπά η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής – Στον εισαγγελέα ο 37χρονος

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This