Ο Άρειος Πάγος ερευνά γιατί άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της 11χρονης

Ξεκινά πειθαρχικός έλεγχος για τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ζακύνθου

Must Read

Τους λόγους που ο 37χρονος βρισκόταν εκτός φυλακής, μετά την πρωτόδικη καταδίκη του σε ποινή κάθειρξης 9 ετών για βιασμό ανήλικου παιδιού, ερευνά ο Άρειος Πάγος. Ξεκινά πειθαρχικός έλεγχος για τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ζακύνθου, οι οποίοι παρά την απόφαση ενοχής, έκριναν πως ο καταδικασθείς θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.




 

Μάλιστα, του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διέμενε στην Ηλεία και της απαγόρευση να πλησιάζει το 14χρονο θύμα.




 

Ο δράστης της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία οδηγείται το μεσημέρι στον εισαγγελέα και στον ανακριτή Πύργου. Έχει ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη και προσπάθησε να τη βιάσει, που βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα στην περιοχή Καταρράχι της Ηλείας.




 

Διαβάστε ακόμα: Μητέρα 37χρονου δολοφόνου στην Ηλεία: «Είναι το καλύτερο παιδί, δεν έχει βιάσει, δεν έχει σκοτώσει, κόβω το χέρι μου»

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γιατί τον αναφέρουν συνεχώς ” ο 37χρονος” ή ” ο θείος της 11 χρονης” ;;;; πράγματι είναι 37χρομος και θείος του παιδιού που σκότωσε ΑΛΛΑ όνομα και επώνυμο δεν έχει ο δολοφόνος;;;

  2. Δεν σκότωσε γάτα ή σκύλο,ούτε ήταν δεξιότερα του Κούλη.Θα πήγαινε μέσα για πλάκα.Ενας απλός εμπαθής ήταν που εθιμικά έχει ασυλία.

  3. Δεν υπάρχει πέραν του γράμματος του νόμου, η κοινή λογική απόδοσης δικαίου; Μόνο το γράμμα και ο τύπος υπάρχει; Απλά, κανένας δεν έχει τα κοτσια να πάρει πρωτοβουλία και ευθύνη. Κρυμμένοι πίσω από ερμηνείες πολλές φορές διφορούμενες, αφού οι νόμοι γράφονται άλλοτε εσκεμμένα και άλλοτε από ανεπάρκεια του νομοθέτη με πληθώρα ασαφειών. Σοφόν το ασαφές, αλλά εδώ είναι εγκληματικό.

    • Σωστά εφόσον οι δικαστές δεν αξιολογούνται και δεν κρίνονται αυτά θα συνεχίσουν να κανουν και θα μένουν ατιμώρητοι και πολλές φορές αναβαθμιζονται ……

    • Προφανώς δεν έρχεται διαβάσει όλο τον νομό Παρασκευοπούλου και τι τιμωρία επεφυλασε σε περίπτωση υποτροπης απλά οι δικαστές ποτέ δεν τον εφάρμοσαν εκαναν τα στραβά μάτια…..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This