Ανατριχιαστικό βίντεο: Η μικρή Βασιλική πλένει το αμάξι του θείου της πριν την σκοτώσει – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Την τρύπησε με το κατσαβίδι στην καρδιά το ανθρωπόμορφο τέρας

Must Read

Πάλεψε να αντισταθεί στο τέρας που επιχείρησε να τη βιάσει και το πλήρωσε με τη ζωή της. Η 11χρονη Βασιλική αμύνθηκε όταν ο 37χρονος θείος της (ξάδερφος της μητέρας της), ο οποίος είχε καταδικαστεί για βιασμό 14χρονης αλλά δεν μπήκε ποτέ φυλακή και κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ομολόγησε ότι σκότωσε και προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 11χρονη δέχτηκε χτυπήματα με το κατσαβίδι σε ζωτικά όργανα, καρδιά και σπλήνα, ωστόσο δεν προκύπτει βιασμός. Η μικρή Βασιλική αντιστάθηκε όταν το τέρας της όρμηξε και εκείνος τη σκότωσε, καρφώνοντας την στον λαιμό με κατσαβίδι. Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να βιάσει το κοριτσάκι και όταν εκείνη του είπε ότι θα το πει στους γονείς της, την σκότωσε.

Την ίδια στιγμή, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας προκαλεί ανατριχίλα. Λίγες ώρες προτού βρει βίαιο θάνατο στα χέρια του συγγενή και κουμπάρου των γονιών της, η μικρή Βασιλική έχει καταγραφεί σε βίντεο να πλένει το όχημα του δράστη.

Το βίντεο κατέγραψε η ίδια η μητέρα της, έξω από το σπίτι τους στην Ηλεία. Χαρούμενο το κοριτσάκι φαίνεται να πλένει το αυτοκίνητο του 37χρονου στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, λίγα λεπτά προτού φύγει από το σπίτι της για να επιβιβαστεί αργότερα στο ίδιο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο δράστης.

«Ήμασταν στη βεράντα μου έξω και η Βασιλική του έπλενε το αμάξι. Του λέει κουμπάρε, ο μπαμπάς μου δεν σου έδωσε το αμάξι αυτό να το γεμίσεις σκόνη. Το αυτοκίνητο αυτό του το είχαμε πουλήσει εμείς» περιέγραψε η μητέρα στο newsit.gr.

Ένταση έξω από τα δικαστήρια, προσπάθησαν να τον λιντσάρουν

Απίστευτες σκηνές έντασης σημειώθηκαν νωρίτερα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο όπου οδηγήθηκε ο 37χρονος. Οι συγγενείς της 11χρονης Βασιλικής περικύκλωσαν το περιπολικό που τον μετέφερε και να αποπειράθηκαν να τον λιντσάρουν.




 

Νωρίτερα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα για την απολογία του, ενώ το οργισμένο πλήθος προσέγγισε το περιπολικό με τον 37χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.

Την σκότωσε επειδή δεν τον άφησε να τη βιάσει

Ο 37χρονος, λίγο πριν οδηγηθεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών και στα δικαστήρια της Ηλείας, αποκάλυψε το κίνητρο της δολοφονίας της 11χρονης ανιψιάς του κάνοντας λόγο πως τη σκότωσε, επειδή ήθελε να τη βιάσει και εκείνη αρνήθηκε.




 

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης, φέρεται να είπε στις Αρχές πως της πρότεινε να «συνευρεθούν», η ανήλικη αντέδρασε βάζοντας τις φωνές και αναφέροντάς του ότι θα το καταγγείλει στους γονείς της. Το ανθρώπινο κτήνος τότε αντέδρασε και τη σκότωσε με κατσαβίδι, που είχε στο αυτοκίνητο, συμπληρώνοντας πως το πέταξε κάπου στον βάλτο.

Ο Άρειος Πάγος ερευνά γιατί άφησαν ελεύθερο τον 37χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της 11χρονης

Τους λόγους που ο 37χρονος βρισκόταν εκτός φυλακής, μετά την πρωτόδικη καταδίκη του σε ποινή κάθειρξης 9 ετών για βιασμό ανήλικου παιδιού, ερευνά ο Άρειος Πάγος. Ξεκινά πειθαρχικός έλεγχος για τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ζακύνθου, οι οποίοι παρά την απόφαση ενοχής, έκριναν πως ο καταδικασθείς θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.




 

Μάλιστα, του είχαν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρέωσης εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διέμενε στην Ηλεία και της απαγόρευση να πλησιάζει το 14χρονο θύμα.




 

 

Δείτε επίσης:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Στην τριτοκοσμικη Ελλαδα δε μπορει να εφαρμοσθει η προληψη του εγκληματος και να προασχθει η ασφαλεια του κοινωνικου συνολου. Ετσι οποιος μπορει να σκοτωσει, σκοτωνει και οποιος μπορει να βιασει, βιαζει. Αν τυχει και πιαστει τοτε θα αντιμετωπισει την επιεικεια της ελληνικης δικαιοσυνης. Ο Αρειος Παγος επειδη εχει μπει στον Παγο ουτως η αλλως ας ασχοληθει με τις παραγγελιες της κυβερνησης και ας τρεξουν να απλωθουν σε καμια χλιδατη παραλια χωρις ντροπη γιατι και η ντροπη ντραπηκε. Ενα παιδι σκοτωθηκε αδικα εξαιτιας της ανικανοτητας του κρατους. Κλειστε τα ολα και παντε σπιτια σας αχρηστοι!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This