«Δεν είναι άνθρωπος! Να πέσει φωτιά από τον ουρανό!» – Συντετριμμένοι οι γονείς της 11χρονης Βασούλας που δολοφονήθηκε από τον θείο της

Must Read

Με κλάματα στα μάτια οι γονείς της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον θείο της, ο οποίος επιχείρησε να τη βιάσει πριν την σφάξει και την πετάξει σε αγροτική περιοχή στον Πύργο, ξεσπούν.

«Να πέσει φωτιά από τον ουρανό, θέλω δικαίωση» φώναξε η μητέρα του 11χρονου κοριτσιού ενώ ο πατέρας είπε με λυγμούς: «Δεν ξέρω τι έκανε στο παιδί μου αυτός το ξέρει».

Περιγράφοντας το έγινε το βράδυ της Κυριακής, η μητέρα της Βασούλας, ανέφερε: «Μπαίνω μέσα στο σπίτι δεν είδα που πήγε το κοριτσάκι μου. Η ξαδέρφη μου την είδε στη στάση προς το φαρμακείο. Πάει στο φούρνο κάθεται εκεί οι κάμερες που είδαμε την εντοπίζουν μέχρι τις 9:30 ώρα ήταν τα κουνάδια μου μεγάλα παιδιά. Την βλέπουνε να φεύγει» είπε, επίσης, η τραγική μητέρα.




Προτού χαθούν τα ίχνη του παιδιού, η 11χρονη είχε είχε πλύνει το αυτοκίνητο του δράστη θείου της, με την μητέρα της να καταγράφει σε βίντεο το κορίτσι χαρούμενο. Λίγα λεπτά αργότερα, ξεκίνησε να πάει στο σπίτι του παππού της, όμως ο 37χρονος θείος της την έπεισε να μπει στο όχημα, την οδήγησε σε απόμερο σημείο και προσπάθησε να τη βιάσει. Το παιδί αντιστάθηκε και σύμφωνα με την ομολογία του, όταν του είπε ότι θα ενημερώσει τους γονείς της, εκείνος άρπαξε ένα κατσαβίδι και το κάρφωσε στην καρδιά και στον λαιμό της.

Ψύχραιμος ο δράστης, εμφανίστηκε την επόμενη μέρα στο σπίτι της ξαδέρφης του.  «Έρχεται ο ξάδερφος μου, ο δράστης, η παιδική μου φίλη και η νύφη τους. Η παιδική μου φίλη με ρωτούσε οι άλλοι κλαίγανε αυτός ατάραχος δεν με ρώτησε τίποτα, δεν μου είπε τίποτα για το παιδί» είπε η μητέρα.

«Δεν είναι άνθρωπος. Γιατί γιατί;» έλεγε κλαίγοντας ο πατέρας της 11χρονης. «Θέλουμε δικαίωση για να ησυχάσει η μνήμη του κοριτσιού μου» είπε η μητέρα.




 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This