«Την χτύπησε στα βράχια – Γι’αυτό ζει ακόμα η κόρη μου» – Τι λέει η μητέρα της 14χρονης που είχε βιάσει ο δολοφόνος της Βασιλικής

Must Read

«Αν τον είχαν κλείσει μέσα δεν θα είχε κάνει τώρα αυτό που έκανε στη Βασούλα» λέει η μητέρα του 14χρονου τότε κοριτσιού που το 2017 έπεσε θύμα κακοποίησης από τον 37χρονο δολοφόνο της 11χρονης Βασιλικής Νικολοπούλου στον Πύργο.

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive, η μητέρα του θύματος του δράστη ανέφερε ότι η κόρη της ζει επειδή τον έπεισε τότε ότι δεν θα πει τίποτα στους γονείς της. «Την έριξε στα βράχια! Έχασε τις αισθήσεις της και της έβαλε τα χέρια στο λαιμό» περιέγραψε η μητέρα της 14χρονης.

Σύμφωνα με την ίδια, ο δράστης παραβίαζε τα ασφαλιστικά μέτρα και εξακολουθούσε να πλησιάζει την κόρη της.




Μάλιστα, η αδερφή του ανήλικου τότε κοριτσιού, μιλώντας στο Livenews, ανέφερε ότι κανένας δεν πίστευε όσα κατήγγειλε τότε για τον δράστη.




«Πήγαμε στην αστυνομία μαζί με την αδερφή μου και δεν την πίστεψε κανένας, τώρα έγινε αυτό με την Βασιλική» είπε η αδερφή του πρώτου θύματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος είχε καταδικαστεί για βιασμό της ανήλικης όμως κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι να γίνει η δίκη σε δεύτερο βαθμό.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This