«Ζούγκλα» το κέντρο της Αθήνας! Πυροβολισμοί και ανελέητο ξύλο μεταξύ αλλοδαπών

Must Read

Ούτε ο καύσωνας δεν στάθηκε ικανός να αποθαρρύνει ομάδα αλλοδαπών από το να μετατρέψουν το κέντρο της πρωτεύουσας σε «πεδίο μάχης».

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακολουθώντας το αποκλειστικό βίντεο του newsbreak.gr, τουλάχιστον τριάντα αλλοδαποί πιάστηκαν στα χέρια και πέρα από τα ανελέητο ξύλο ανάμεσά τους, έπεσαν και πυροβολισμοί.

Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί και το γεγονός ότι όση ώρα διήρκεσε το βίαιο περιστατικό, στο σημείο δεν εμφανίστηκε κανένας αστυνομικός.

Αλλά, ο Μητσοτάκης, για το μόνο που νοιάζεται, είναι το ότι η ΝΔ παραμένει «πρώτη δύναμη» στη χώρα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Οταν κανουν χουλιγκαναιοι ελληναραδες τετοια σκηνικα σε καθημερινη βάση που ειστε να σχολιασετε περι εθνικότητας?

  2. Αλλά ο Μητσοτάκης…..Η μόνιμη καραμέλα.Ειστε αρρωστάκια ρε….Θα καταλάβετε ποτέ ότι δεν εξαρτάται από τον Χ Μητσοτάκη αν οι μετανάστες είναι λαλακες;;;

  3. Απο αυτους τους επενδυτες βγαζουν μαυρα λεφτα οι κυβερνησεις και οι φιλανθρωποι ελιτ μεσω των ΜΚΟ. Αν τυχει και σφαχτουν μεταξυ τους δεν τρεχει δα και τιποτα.
    Πως κανετε ετσι;

  4. Είμαστε ξένοι στην χώρα μας!
    Τα δάνεια πουλήθηκαν,τα λιμάνια,ΔΕΗ ,ΟΤΕ, εφορία, αστυνομία,τρενοσε,αλλά φυσικά ο Έλληνας πίνει φραπέ στην παραλία γτ από τον χειμώνα θα φτύσει αίμα είτε είναι μισθωτός είτε επιχειρηματίας… οι Βούλγαροι έχουν αγοράσει την βόρεια Ελλάδα οι Αλβανοί αγοράζουν σπίτια ο Έλληνας;τα ξεπουλήσει η τα παίρνουν με ένα κουμπί!

  5. Γιατί να πάνε αστυνομικοί, για να κάτσουν να τους σκοτώσουν; Έτσι και κάνουν πως βγάζουν όπλο θα τους πουν φασίστες, ρατσιστές και δολοφόνους όλοι οι ειρηνιστές και οι φιλάνθρωποι στα social midia. Και επειδή πια βάσει των ηλίθιων του internet διοικείται η χώρα, θα ακολουθήσουν από κοντά και πρωιναδικα και ειδήσεις και στο τέλος θα χάσουν και τη δουλειά τους, οι άνθρωποι!

  6. Ο πρωθυπουργός είχε πει ότι όποιος αλλοδαπός συλλαμβάνεται για παραβατικές πράξεις θα απελαύνεται πάραυτα! Αλλά ρε γαμώτο το είχε πει προεκλογικά οπότε καταλαβαίνετε ότι δε θα γίνει ποτέ!

    • Δηλ αν συλληφθεί ο ίδιος και υπάρχουν πολλοί λόγοι θα απελαθεί στον τόπο καταγωγής του δηλ στη γνωστή χώρα της μέσης ανατολής?

  7. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    ΕΛ.ΑΣ. μόνο για συνταξιούχους και πιτσιρικάδες. Πού είναι και το βίντεο- ρεπορτάζ με την ΟΠΚΕ εν δράσει και τα πέρι ” αβάτων”…Εδώ το κέντρο έχει γίνει άβατο..
    Να μου πεις δεν φταίνε οι ένστολοι αλλά οι πολιτικοί προϊστάμενοι…

    • Τα σύνορα είναι αφύλακτα εδώ και χρόνια
      γι’αυτό και έχει πλημμυρίσει όλη η Ελλάδα με λάθρο Ισλαμια.Αυτους που αποτελούν τα καμάρια του ΚΑΙΡΙΔΗ δεν τους πειράζει κανείς. Η ζαρωμένη Τασία του ΣΦΥΡΙΖΑ και ο Μουζαλας έλεγαν ότι λιαζονται τα παιδιά,σήμερα βλέπουμε ότι κάνουν εκπαίδευση στην σκοποβολή και στον ξυλοδαρμό από τον οποίο δεν γλύτωσε ούτε ο αστυνομικός που πήγε εκεί με περιπολικό πριν από δύο τρεις μέρες αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που δεν εμφανίστηκε η Αστυνομία στην περίπτωση αυτή.

    • Έχεις πάρα πολύ δίκιο συμφωνώ. Αλλά τι να κάνουμε? Κάτι τέτοια μας κάνουν να θυμόμαστε κάποιες άλλες χρυσές εποχές ήσυχες και δημιουργικές……

  8. Γ@μώ τις μανάδες εκείνων των πολιτικών, που μας έφεραν εδώ όλα τα σκουπίδια της Αλβανίας, της Γεωργίας και του Ισλαμικού κόσμου. Η αδερφή που παριστάνει τον Υπουργό μετανάστευσης, να τους πάρει στο σπίτι του. Θα τον γλεντήσουν και στο τέλος θα του πάρουν το κεφάλι για λάφυρο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This