«Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της Βασούλας: «Υπόσχομαι στο αγγελούδι μου ότι θα δικαιωθεί, τον πόνο μου να μην νιώσει κανείς»

Must Read

Βυθισμένη στην οδύνη είναι η οικογένεια της 11χρονης Βασούλας, που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια του 37χρονου θείου της, στην Ηλεία. Σήμερα συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στο αδικοχαμένο παιδί, την ώρα που η κατάσταση στην περιοχή θυμίζει «μπαρούτι».

Τραγική φιγούρα αποτελεί η μητέρα του παιδιού, που αδυνατεί να πιστέψει ότι το έχασε από την μία στιγμή στην άλλη. «Τον πόνο που νιώθω αυτή την ώρα, δεν τον νιώθει κανείς. Το παιδάκι μου ήταν ένα αγγελούδι, το αγγελούδι μου. Η καλύτερη μαθήτρια του σχολείου…Εγώ δεν εμπιστευόμουνα το κορίτσι μου μόνο του με αυτόν. Δεν είχε πάει πουθενά μόνο του, εκεί όταν του έπλενε το αυτοκίνητο, εγώ το είχα τραβήξει», δήλωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί η χαροκαμένη μάνα και συνέχισε:

«Το κοριτσάκι μου δεν μου είχε πει τίποτα. Ένα 11χρονο κοριτσάκι, τι να σκεφτείς κακομοίρα, ούτε περίοδος δεν του είχε έρθει. Έχω την λύπη μου, την στεναχώρια μου, τρέχω και δεν φτάνω…Βασούλα μου δεν το περίμενα, καρδούλα μου…Ήταν η τελευταία φορά που είδα το κορίτσι μου, 21:10. Σε αυτό το βίντεο που έχω τραβήξει, θα το έχω…Έχω να κοιμηθώ τέσσερις μέρες, να φάω τέσσερις μέρες με τον πόνο που τραβάω. Θα το φέρουν το παιδάκι μου να το δω μία ώρα. Δεν ξέρω αν θα πάμε στην εκκλησία ή κατευθείαν στο κοιμητήριο. Θα χαιρετήσουμε το αγγελούδι μου, και τα άλλα τρία του αδερφάκια. Θα τα ντύσω στα λευκά, τα αγγελουδάκια αυτά, να συνοδεύσουν την αδελφούλα τους. Θα της υποσχεθώ ότι θα πάρει δικαίωση για να ησυχάσει η ψυχούλα της, για αυτό το μαρτύριο που τράβηξε». 

Η ίδια εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, μην μπορώντας να συγκρατήσει τους λυγμούς της.
«Βάσω μου….Βάσω μου…Το κορίτσι μου θα το δω σήμερα τελευταία φορά. 16 χρονών ήμουν όταν την έκανα, 16 χρονών. Εγώ το μεγάλωσα. Για αυτό το παιδί που ήταν άρρωστο, εγώ έπινα νερό από την τουαλέτα στο Ρίο. Για να γίνει καλά το κοριτσάκι μου, το παιδί. Βασούλα μου…», ήταν τα σπαρακτικά λόγια της χαροκαμένης μάνας, λίγες ώρες πριν από την κηδεία.

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This