Μαγνησία: Πέθανε 85χρονος που είχε πέσει λόγω αδιαθεσίας από την γαστρεντερίτιδα – Ακόμη χωρίς νερό οι κάτοικοι

Οργισμένοι οι κάτοικοι σε Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο

Must Read

Μεγάλη είναι η θλίψη που επικρατεί στην Μαγνησία καθώς κατέληξε σήμερα το πρωί ένας 85χρονος ο οποίος είχε πέσει λόγω αδιαθεσίας από την γαστρεντερίτιδα που ταλαιπώρησε αρκετούς κατοίκους στο Στεφανοβίκειο και τον Ριζόμυλο πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος είχε υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά από την πτώση του και νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείο Βόλου.

Για αρκετές ημέρες βρισκόταν σε καταστολή και η υγεία του δεν είχε δείξει σημάδια βελτίωσης. Από την πρώτη στιγμή οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους συγγενείς του για την σοβαρή κατάσταση της υγείας του.




Η οικογένειά του είχε καταθέσει αγωγή κατά της δημοτικής αρχής και της ΔΕΥΑΡΦ για καταβολής αποζημίωσης για ηθική βλάβη. Και άλλοι κάτοικοι αναμένονται να κάνουν το ίδιο καθώς κινδύνεψαν τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους.

Την ίδια στιγμή, χωρίς νερό παραμένουν οι κάτοικοι σε Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο για 12η ημέρα, καθώς ακόμα αναμένονται τα αποτελέσματα από τις νέες δειγματοληψίες που έχουν κάνει Περιφέρεια Θεσσαλίας και ΕΟΔΥ.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This