Αυτός είναι ο Αμερικανός που παραμένει άφαντος στην Αμοργό – Έχει ενεργοποιηθεί το 112

Για τον εντοπισμό των κινητών του Αμερικανού τουρίστα

Must Read

Σε κατάσταση συναγερμού παραμένει η αστυνομία στην Αμοργό μετά την εξαφάνιση του 59χρονου Αμερικανού τουρίστα, Έρικ Κάλιμπετ. Από το μεσημέρι της Τρίτης (11/06) ερευνούν οι Αρχές στις Κυκλάδες. Τονίζεται ότι έχει ενεργοποιηθεί το 112 για τον εντοπισμό των κινητών του Αμερικανού τουρίστα.




 

Ο συνταξιούχος αστυνομικός είχε ξεκινήσει πολύ νωρίς το πρωί της Τρίτης από την Αιγιάλη, ακολουθώντας ένα χαρτογραφημένο μονοπάτι με προορισμό τα Κατάπολα, αλλά όπως φαίνεται από τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν έφτασε ποτέ. Το τελευταίο στίγμα του 59χρονου ήταν στις 07:20 το πρωί, λίγο μετά την έναρξη της πεζοπορίας του, όταν έστειλε μια φωτογραφία της πινακίδας του μονοπατιού στην αδερφή του.

Η διαδρομή που είχε επιλέξει υπολογίζεται σε περίπου 4 ώρες. Ξεκινώντας στις 07:00 το πρωί, έπρεπε να φτάσει στον προορισμό του, τα Κατάπολα, γύρω στις 11:30. Πέρασαν 8 ώρες χωρίς καμία ένδειξη του 59χρονου. Ο φίλος του άρχισε να ανησυχεί και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του στα δύο κινητά που είχε μαζί του, χωρίς επιτυχία. Περίπου στις 3:30 το απόγευμα, ειδοποίησε τις τοπικές Αρχές.




 

Παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών, των πυροσβεστών και των εθελοντών διασωστών, δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος του χθες, και οι έρευνες συνεχίζονται και σήμερα στην περιοχή.

 

Διαβάστε ακόμα: Αμοργός: Εξαφανίστηκε Αμερικανός – Είχε πάει για πεζοπορία σε δύσβατο σημείο

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ FACEBOOK

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This