Στον εισαγγελέα οι δύο Έλληνες για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη – Βίντεο με την προσπάθεια να τον σώσουν!

Must Read

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες για την υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη από την Αλβανία ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες στις Καλύβες Αποκορώνου, στα Χανιά μετά από διαπληκτισμό με τους δύο νεαρούς.

Οι δύο Έλληνες μαζί με τρεις αλλοδαπούς είχαν προσαχθεί από χθες. Νωρίτερα οι αλλοδαποί είχαν αφεθεί ελεύθεροι καθώς δεν διαπιστώθηκε συμμετοχή τους στο περιστατικό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι 24χρονοι κρατήθηκαν και τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.




Βίντεο – ντοκουμέντο

Στο μεταξύ, το apokoronaslife.gr έδωσε στην δημοσιότητα ένα συγκλονιστικό βίντεο το οποίο δείχνει τις προσπάθειες των διασωστών για να επανέλθει στη ζωή ο 20χρονος ναυαγοσώστης.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται το ασθενοφόρο να έχει σπεύσει στο σημείο που κατέρρευσε ο νεαρός. Οι διασώστες έχουν πέσει κυριολεκτικά από πάνω του και ένας συγκεκριμένα πραγματοποιεί ΚΑΡΠΑ επί αρκετά λεπτά.

Οι διασώστες δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τον ναυαγοσώστη και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανιών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Καταγγελίες για παραβατικές ομάδες

Κάτοικοι και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων του χωριού αναφέρουν πως γνωρίζουν ποιοι κρύβονται πίσω από τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 20χρονου.

Καταγγέλλουν ότι πρόκειται για συγκεκριμένα άτομα που έχουν εμφανίσει παραβατική συμπεριφορά στο παρελθόν και έχουν εμπλοκή και σε άλλες ποινικές πράξεις.

Μάλιστα, αναφέρουν ότι τα άτομα που εμπλέκονται στον θάνατο του 20χρονου εργάζονταν μαζί του.

Τέλος, τονίζουν πως η περιοχή δεν έχει επαρκή αστυνόμευση γι’αυτό συμβαίνουν τέτοια επεισόδια.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This