Πακιστανική κορβέτα αλώνιζε στο Αιγαίο!

Στόχος τους να ενοχλήσουν την ελληνική πλευρά!

Must Read

Μια πολύ σοβαρή εξέλιξη προκαλεί έντονη ανησυχία την ώρα μάλιστα που ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, σε άλλη γραμμή από το Μαξίμου για τα ελληνοτουρκικά, ζητάει αυξημένη επαγρύπνηση και μιλάει για κινδύνους.

Αυτή τη φορά μια νέα πρόκληση από το Πακιστάν, αμυντικό συνεργάτη της Τουρκίας, έρχεται να επιβεβαιώσει την απραξία της κυβέρνησης Μητσοτάκη έναντι σε όσους παραβιάζουν τα εθνικά ύδατα και απειλούν την εθνική μας κυριαρχία. 

Σύμφωνα με τον συντάκτη της «Καθημερινής» Βασίλη Νέδο, η πακιστανική κορβέτα (τουρκικής ναυπήγησης) «Babur»,  η οποία είχε σταλεί στη Θάλασσα του Μαρμαρά για άσκηση με το τουρκικό ναυτικό, εξήλθε στο Αιγαίο και από τα Δαρδανέλια έως τον ναύσταθμο του Ακσάζ (νοτιοανατολικό Αιγαίο) έπλευσε τόσο σε διεθνή όσο και σε ελληνικά χωρικά ύδατα χωρίς άδεια!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από την Αθήνα έγιναν επανειλημμένες κλήσεις στο πλήρωμα της πακιστανικής κορβέτας, το οποίο απάντησε τυπικά μόνο σε μία. Η κορβέτα δεν συνοδευόταν από κάποιο τουρκικό πολεμικό πλοίο και εκτιμάται ότι, όπως άλλες φορές στο παρελθόν έχουν κάνει οι Πακιστανοί, η στάση αυτή είχε μοναδικό στόχο να προκληθεί ενόχληση στην ελληνική πλευρά, αναφέρει χαρακτηριστικά ο συντάκτης.

Δείτε επίσης:

Τουρκική NAVTEX επιδιώκει να μπλοκάρει έρευνες ελληνικού σκάφους στον Έβρο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δηλαδή εμείς δεχόμαστε αμέτρητους οικονομικούς μετανάστες Πακιστανούς και αυτοί επιδιώκουν να μας προκαλούν παραβιάζοντας τα χωρικά μας ύδατα; Αν το έκαναν αυτό στη Γερμανία θα τους τσουβάλιαζε όλους τους και θα τους έστελνε στη μητέρα πατρίδα τους, όπως έκανε ήδη με τους προερχομένους από το Αφγανιστάν, για τον φόνο του Γερμανού. Τελικά μάλλον εμείς δεν ανήκουμε στη Δύση (όπως ισχυριζόμαστε) αλλά είμαστε στον …κόσμο μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This