Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία της 11χρονης Βασιλικής – Την έντυσαν νύφη

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της 11χρονης που δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της

Must Read

Με τραγούδια, λευκά μπαλόνια και λευκά λουλούδια, συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο «αντίο» την 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου, το απόγευμα της Τετάρτης, στον Πύργο.

Το κοριτσάκι που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας από τον 37χρονο θείο του, κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της ανήλικης που κατέρρευσε όταν είδε το παιδί της μέσα στο λευκό φέρετρο, ντυμένη νύφη.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο θάνατος -δολοφονία- ενός παιδιού ξετρύπωσε όλη τη σαπίλα της χώρας.
    1) Της τυφλής Δικαιοσύνης, που δεν ανέχεται κριτική …
    2) Του Κοινοβουλίου, που ψηφίζει διάτρητους νόμους … για τους δικηγόρους.
    3) Του Τύπου, που όχι απλά λαϊκίζει ασύστολα, αλλά για άλλη μια φορά παίζει το παιχνίδι του κυρ ΚΟΥΛΗ.
    4) Των Ρομά, που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πώς διαβιώνουν πλέον. Παρέα με τα επιδόματα και τη δήθεν ΗΘΙΚΗ τους, που αρχίζει όταν φτάσουν οι κάμερες.
    Θα μείνω λίγο στον Τύπο, γιατί η κατάσταση είναι πια ανυπόφορη σε όλα τα επίπεδα. Δάκρυα από παντού, λήψεις από το εσωτερικό σπιτιών αλλά όχι από τα παρκαρισμένα ΙΧ, που κανείς δε μας είναι πως κινούνται με την αφραγκία που δήθεν δέρνεi τους κατόχους τους, συνεντεύξεις με 20χρονες μητέρες 5-6 παιδιών, φωτογραφίες και σχόλια από τα fb και τα tik tok … ΚΑΙ πάνω από όλα με σημαία την οικογενειακή ΗΘΙΚΗ … που τους οδηγεί να ¨παντρεύουν¨ 12χρονα, αλλά να μένουν ανύπαντρα τυπικά για χάριν των επιδομάτων …. να δηλώνουν πως δε θέλουν τη δίωξη των βιαστών των κοριτσιών τους … να κλέβουν τους πάντες …. να σέρνουν στα φανάρια βρέφη …
    ΚΡΙΜΑ για τι παιδί … οι άλλοι καρνάβαλοι!

  2. i ellada tou mitsotaki me pliromenous dikastes isangelis dikigoro legondas tha ine o tade dikastis ton ktsero tha pame kala afta ginonde stin ellada tou mitsotaki englimaties viaste pedofili mastropi oli exo otan exoun xrima omos ena angeloudi ena athoo pedi to skotose to anthropomorfo teras o katadikasmenos ala exo den ine pedia plousion politikon ine dika mas pedia tin ellada tin katandisan to spiti ton exondo kateondo kai esi ellina ta anexese ola omos isos avrio tha ine to diko sou pedi . poso adiko krima gonis na xanoun ta pedia tous

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This