Χωρίς νερό στον καύσωνα δύο χωριά στην Μαγνησία – Ουρές κάτω από τον ήλιο για ένα μπουκάλι

Οι κάτοικοι διερωτώνται πώς θα αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες

Must Read

Εν μέσω ακραίου και πρωτοφανούς για την εποχή καύσωνα δύο χωριά της Μαγνησίας παραμένουν ακόμη χωρίς κεντρική ύδρευση. Στον Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο, όπου εντοπίστηκε σαλμονέλα στο νερό και κάτοικοι νόσησαν από γαστρεντερίτιδα, ουρές σχηματίζονται μέσα στην αφόρητη ζέστη για ένα μπουκάλι.

Σύμφωνα με το τοπικό TheNewspaper.gr, χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι στις 16:00 το απόγευμα της Τετάρτης το θερμόμετρο σκαρφάλωσε στους 40 βαθμούς Κελσίου.

Χιλιάδες φιάλες εμφιαλωμένου νερού διανέμονται από τις Αρχές και τον Ερυθρό Σταυρό αφού το νερό δεν είναι πόσιμο ούτε και κατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση.

Οι κάτοικοι διερωτώνται πώς θα αντέξουν τις υψηλές θερμοκρασίες και πότε θα δοθεί προς χρήση με ασφάλεια πόσιμο νερό στις βρύσες.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This