Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των λιμενικών γλίτωσε η γυναίκα, το αυτοκίνητο της οποίας έπεσε στη θάλασσα από φέρι, χτες το βράδυ, στο λιμάνι της Κυλλήνης!
Ένα δυνατό μπουρίνι χτύπησε το «Fior di Levante» κατά τη διάρκεια της αποβίβασης οχημάτων και επιβατών, με αποτέλεσμα να σπάσουν κάποιοι από τους κάβους, το φέρι να απομακρυνθεί από την προβλήτα και το ΙΧ που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στον καταπέλτη να παρασυρθεί και να κυλήσει προς τη θάλασσα.
Ευτυχώς για την οδηγό του οχήματος, δύο άνδρες του λιμενικού βρέθηκαν δίπλα της και πρόλαβαν να την τράβηξαν έξω από αυτό, δευτερόλεπτα πριν βυθιστεί στο λιμάνι!
Διαβάστε επίσης: Έκτακτα μέτρα από την Τροχαία μέχρι τα Φώτα
Η γυναίκα που γλίτωσε χάρη στην προσπάθεια των λιμενικών, ευχαρίστησε σε δηλώσεις της του δύο άνδρες που της έσωσαν την ζωή, και πιο συγκεκριμένα τον Κελευστή του Λιμενικού Σώματος Θοδωρή Σκαλτσά, που υπηρετεί από το 2013 στο Λιμεναρχείο Κυλλήνης, και τον συνάδελφό του Κελευστή (ΛΣ) Παναγιώτη Μουζίνη, ζητώντας να τους αποδοθούν τιμές από την υπηρεσία τους, ενώ σχολίασε πως «όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν κι αυτούς, θα υπάρχουν και ανθρώπινες ζωές».
Δείτε βίντεο με δηλώσεις των πρωταγωνιστών της χθεσινοβραδυνής περιπέτειας: