Συναγερμός στο Καβούρι για νάρκη μέσα στη θάλασσα – Εξουδετερώθηκε από τμήμα του Πολεμικού Ναυτικού

Η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί

Must Read

Συναγερμός σήμανε στο Καβούρι καθώς εντοπίστηκε νάρκη και μάλιστα μέσα στην θάλασσα!

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε στην περιοχή με την ονομασία «Τρύπια Βάρκα» μια νάρκη πριν από περίπου 5 μέρες από λουόμενο πυροσβέστη. Ο δήμος Βάρης – Βούλας –  Βουλιαγμένης είχε εκδώσει ανακοίνωση μετά τον εντοπισμό της νάρκης.




«Σας ενημερώνουμε ότι στην βραχώδη περιοχή του Μεγάλου Καβουρίου εντός θαλάσσης σε βάθος 1,50μ. εντοπίστηκε αντιαρματική νάρκη».

Νωρίς σήμερα το πρωί, περίπου στις 7, στο σημείο έσπευσε ειδικό τμήμα του Πολεμικού Ναυτικού και πραγματοποιήθηκε ελεγχόμενη έκρηξη με αποτέλεσμα η νάρκη να εξουδετερωθεί με επιτυχία. Στο σημείο είχαν γίνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά μετά την εξουδετέρωση η κυκλοφορία έχει αποκατασταθεί.

Δείτε την στιγμή της έκρηξης:




Συγκεκριμένα από τις 6 έως τις 8 απαγορεύθηκε η είσοδος αυτοκινήτων και πεζών στην περιοχή και ειδικότερα στη Λεωφόρο Καβουρίου, μετά τη διασταύρωση με την οδό Λητούς.

Δείτε βίντεο:




 

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This