Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Το νέο συγκλονιστικό βίντεο με τη στιγμή της κατάρρευσης του νεαρού

Must Read

Έκπληξη προκάλεσαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 20χρονου ναυαγοσώστη ο οποίος έχασε την ζωή του σε χωριό των Χανίων μετά από συμπλοκή με δύο 24χρονους Έλληνες.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, o αιφνίδιος θάνατος του νεαρού είχε να κάνει με τον ξυλοδαρμό που προηγήθηκε αλλά έμμεσα!

Συγκεκριμένα, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.




Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο νεαρός είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς. Εξαιτίας του διαπληκτισμού ο οργανισμός του υπέστη στρες με συνέπεια να δημιουργηθούν επιπλοκές στην καρδιά του, να καταρρεύσει και στη συνέχεια να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο Mega, σύμφωνα με τις καταθέσεις, η συμπλοκή ξεκίνησε καθώς ο 20χρονος καβγάδισε με τους δύο Έλληνες και τους τρεις αλλοδαπούς (που είχαν προσαχθεί αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι χθες) καθώς θεωρούσε πως κάποιος από αυτούς του είχε κλέψει από το δωμάτιο του κάποια καπνικά προϊόντα.

Το νέο, σοκαριστικό βίντεο

Ένα νέο, συγκλονιστικό βίντεο ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας που απεικονίζει την στιγμή που ο 20χρονος ναυαγοσώστης από την Αλβανία καταρρέει μέσα στα αίματα λίγο στο χωριό Καλύβες Αποκορώνου μετά την άγρια συμπλοκή με τους δύο 24χρονους Έλληνες που οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Ο ναυαγοσώστης:




Στο οπτικό υλικό το οποίο δημοσιεύει το creta24.gr, φαίνεται ο νεαρός να κάνει λίγα βήματα υποβασταζόμενος από έναν άνδρα. Την στιγμή που φτάνει στο πεζοδρόμιο καταρρέει έξω από κατάστημα.

Ο άνδρας που τον κρατάει προσπαθεί να τον στηρίξει και να τον συνεφέρει. Στο σημείο συγκεντρώνεται κόσμος που προσπαθεί να βοηθήσει, όμως, ο νεαρός χάνει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον επαναφέρουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:

Στο μεταξύ σήμερα στις 12 το μεσημέρι η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 20χρονο, στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά, στα Χανιά.




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This