Ξεσπά η σύζυγος του 37χρονου δράστη: «Δεν θέλω να τον δω, εύχομαι να βγει πεθαμένος από τη φυλακή»

«Ποιος άνθρωπος θα ήθελε να έχει σχέση μαζί του;»

Must Read

Την ώρα που το κλίμα στην Ηλεία παραμένει «εκρηκτικό» μετά την φρικτή δολοφονία της 11χρονης Βασούλας από τον 37χρονο θείο της, η σύζυγος του καθ’ ομολογίαν δράστη ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά, καθώς καλείται να διαχειριστεί τη νέα αυτή πραγματικότητα.

Η ίδια παραδέχθηκε πως πράγματι χθες ξέσπασε φωτιά στο τροχόσπιτο, όπου έμενε η οικογένεια, ξεκαθαρίζοντας όμως πως εκείνη και τα παιδιά της βρίσκονταν σε άλλο σημείο την στιγμή αυτή. «Ναι ήταν το σπίτι που έμεναν τα παιδάκια. Δεν ήμασταν μέσα εκείνη την ώρα. Εμένα με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και μου το είπε. Ήταν περίπου μια ώρα μετά την κηδεία, αλλά δεν ξέρω τι και πως…Είχαν πάει εκεί δυο άτομα και έβαλαν την φωτιά και καταστράφηκε όλο το μπροστινό μέρος», επεσήμανε, ενώ σημείωσε πως έμενε με τα παιδιά της αλλού, «μέχρι να περάσει αυτός ο θυμός».

Στο σημείο αυτό, η σύζυγος του 37χρονου εξήγησε ότι δεν θέλει πλέον να έχει καμιά σχέση μαζί του. «Ποιος άνθρωπος θα ήθελε να έχει σχέση μαζί του; Πολλοί με κατηγορούν γι΄αυτό και μπορεί να έχουν και δίκιο να μην το κατάλαβα. Ναι το γνώριζα (προφανώς για την κατηγορία βιασμού που τον βάραινε), αλλά όλοι πίστευαν, όλο το χωριό πίστευε πως ήταν αθώος. Είχα πάρει την δικηγόρο του και μου είπε όλα καλά. Στο Εφετείο θα αθωωθεί. Κι εκεί πείστηκα. Κανένα παιδάκι δεν αξίζει αυτό που έπαθε η Βασιλική», τόνισε και προσέθεσε:

«Με την Ιουλία είμαστε αδερφές, παιδικές φίλες. Την θεωρούσα αδερφή μου και πάντα θα την θεωρώ και θα ήθελα πάρα πολύ αυτήν τη στιγμή με αυτό που περνάει να είμαι μαζί της».

Κλείνοντας, η γυναίκα που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, υποστήριξε πως έχει μιλήσει στα παιδιά της για τα όσα βιώνει. «Δεν θέλω να τον δω κι εύχομαι να βγει πεθαμένος από εκεί μέσα. Για μένα δεν υπάρχει. Και μόνο που λένε ο σύζυγος σου με εξοργίζει. Έχω πει ήδη στα μεγάλα, ότι δεν υπάρχει πλέον για αυτά, έχει πεθάνει γιατί έκανε αυτό στη Βάσω μας», κατέληξε.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This