Ηλεία: 35χρονος βίασε και κλείδωσε στο διαμέρισμά τους τη 19χρονη σύντροφό του

Της πήρε το κινητό, για να μην μπορεί να καλέσει σε βοήθεια

Must Read

Τον βιασμό και τον εγκλεισμό της στο διαμέρισμά τους από τον 35χρονο σύντροφό της κατήγγειλε μια 19χρονη κοπέλα από τη Γαστούνη της δυτικής Ηλείας, υποστηρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι -συν τους άλλοις- την χτύπησε και της άρπαξε το κινητό της και χρήματα.

Το βίαιο αυτό περιστατικό σημειώθηκε πριν από δυο εβδομάδες, όταν ο κατηγορούμενος εκμεταλλευόμενος, σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, την αδυναμία αντίδρασης της, τη βίασε, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι τους, αφαιρώντας της το πορτοφόλι  της που περιείχε 350 ευρώ. Όλα ξεκίνησαν από έναν διαπληκτισμό, με τον 35χρονο να την αρπάζει από τα μαλλιά και να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο και στο σώμα. Μάλιστα, φεύγοντας, ο κατηγορούμενος κλείδωσε την εξώπορτα και πήρε μαζί του τα κλειδιά της, αλλά και το κινητό της, προκειμένου να την αποτρέψει από το να φύγει και να καλέσει βοήθεια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης των όσων καταγγέλθηκαν, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας και της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, εντόπισαν τον κατηγορούμενο χθες το μεσημέρι στο σπίτι του και τού πέρασαν χειροπέδες. Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας βιασμό, παράνομη κατακράτηση, κλοπή και υπεξαίρεση, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 19 δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε ισάριθμες γλάστρες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This