Τέμπη: Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από τους συγγενείς 66χρονου επιβάτη για το οστό που βρέθηκε στο χωράφι

Στη Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή - Παπαδόπουλο

Must Read

Νέα μήνυση κατατέθηκε σήμερα για το έγκλημα με 57 νεκρούς στα Τέμπη, την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη εξακολουθεί να ψεύδεται για τη μυστική σύσκεψη για το μπάζωμα στον τόπο της τραγωδίας, παρά τα πορίσματα-«φωτιά» της Επιτροπής Διερεύνησης Ανεξάρτητων Εμπειρογνωμόνων Οικογενειών για την αλλοίωση του χώρου του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγγενείς του 66χρονου ελεύθερου επαγγελματία από τη Θεσσαλονίκη, στον οποίο ανήκε το οστό που εντοπίστηκε στο ιδιωτικό χωράφι όπου είχε μεταφερθεί το χώμα από το σημείο του εγκλήματος, κατέθεσαν μήνυση το πρωί της Πέμπτης στην Εισαγγελία της Λάρισας. Οι συγγενείς του άτυχου άνδρα στρέφονται κατά παντός υπευθύνου για τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος, της κατάχρησης εξουσίας και της περιύβρισης νεκρού.

Σημειώνεται ότι η μήνυση αφορά και τις εισαγγελικές-ανακριτικές πράξεις και παραλείψεις που οδήγησαν στην πλημμελή διερεύνηση και στην παρακώλυση της έρευνας για το δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» στα χώματα που είχαν μεταφερθεί στο οικόπεδο στα Πηγάδια Ευαγγελισμού, είχαν εντοπιστεί οστά, ένα εκ των οποίων ταυτίστηκε με το DNA του 66χρονου επιβάτη. Το συγκεκριμένο εύρημα έχει καταγραφεί και στην έκθεση της Υποδιεύθυνσης Βιολογικών και Βιοχημικών Αναλύσεων της ΕΛ.ΑΣ. που έχει διαβιβαστεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή.

Στη Βουλή η δικογραφία για Καραμανλή-Παπαδόπουλο

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα έφτασε στη Βουλή η ποινική δικογραφία που αφορά τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή και τον πρώην υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Από το υπουργείο Δικαιοσύνης διαβιβάστηκε στη Βουλή, σύμφωνα με τον Νόμο περί ευθύνης Υπουργών, ποινική δικογραφία που αφορά τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνο Καραμανλή και τον πρώην υφυπουργό Μιχάλη Παπαδόπουλο» ανακοίνωσε σήμερα στην Ολομέλεια ο Α. Μπούρας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This