Αδιανόητο συμβόλαιο θανάτου στο Ρέθυμνο – Ετοιμάζονταν να εξαφανίσουν τις σορούς με οξύ

Είχαν «στρατολογήσει» Παλαιστίνιο, ο οποίος εργάζονταν για το ζευγάρι και τον Ισραηλινό

Must Read

Ανήκουστα για τα ελληνικά δεδομένα είναι όσα καταγγέλονται σε υπόθεση σχεδιαζόμενης δολοφονίας 39χρονης Ελληνίδας, μητέρας δύο ανήλιων παιδιών, και ενός Ισραηλινού επενδυτή, στο Ρέθυμνο. Το αστυνομικό θρίλερ στην Κρήτη θυμίζει κινηματογραφική ταινία με πρωταγωνιστή και έναν Παλαιστίνιο.

Έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαστικής διερεύνησης μετά την σύλληψη τριών Κρητικών, του 41χρονου συζύγου της 39χρονης, ενός κουμπάρου και ενός κοινού φίλου, οι οποίοι φέρονται να είχαν σχεδιάσει από κοινού να σκοτώσουν σε διαφορετικό χρόνο τον Ισραηλινό επιχειρηματία και την μητέρα, να εξαφανίσουν τα πτώματα με οξύ και να σκηνοθετήσουν την εσκεμμένη φυγή τους.

Για φυσικό αυτουργό φέρονται να είχαν «στρατολογήσει» έναν 24χρονο Παλαιστίνιο, ο οποίος εργάζονταν για το ζευγάρι και τον Ισραηλινό, με δέλεαρ χρήματα και την φυγάδευση της οικογένειας του από την εμπόλεμη Λωρίδα της Γάζας.

Όσα περιγράφονται σε καταθέσεις παραπέμπουν σε «καμόρα»: κοκαϊνη, καλάσνικοφ, συμβόλαια θανάτου, εκτελέσεις, μυστικές συναντήσεις, κρυφές ηχογραφήσεις, μπαζώματα και εξαφάνιση πτωμάτων με οξύ.

Ο νεαρός Παλαιστίνιος εμφανίζεται να προσεγγίστηκε από τον 41χρονο Κρητικό σύζυγο και δύο ακόμη φίλους του και ισχυρίζεται ότι αρχικά το σχέδιο ήταν η δολοφονία του Ισραηλινού ενώ πολύ γρήγορα μπήκε στο κάδρο και η 39χρονη μητέρα.

Ο 24χρονος υποστηρίζει ότι στριμώχτηκε άγρια από τους 3 και πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι δεν έπαιζαν. Εμφανίζεται, μάλιστα, σχεδόν βέβαιος ότι στην υπόθεση θα υπήρχε και τρίτο πτώμα, το δικό του. Δεν θα τον άφηναν να ζήσει, αφού γνώριζε τι συνέβη.

Πηγή: Cretalive

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This