Θρίλερ στα Κύθηρα: Έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια – Εξετάζεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας της απανθρακωμένης γυναίκας

Το οικείο περιβάλλον της νεκρής επιχειρηματίας δεν έχει δώσει ενδείξεις ότι απειλούνταν από κάποιον

Must Read

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει συνταράξει την τοπική κοινωνία των Κυθήρων. Χθες (13/06) το πρωί βρέθηκε νεκρή γυναίκα κοντά στη Χώρα του νησιού, φέροντας ανεξήγητα εγκαύματα στο σώμα της. Μιλώντας στο Mega, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου έδωσε την πρώτη εικόνα από τις έρευνες των Αρχών.




 

«Από την πρώτη στιγμή και από τον τρόπο με τον οποίο βρέθηκε η σορός αυτής της γυναίκας, οι αστυνομικοί δεν βρίσκονται κοντά στην εγκληματική ενέργεια» είπε αρχικά η κα. Δημογλίδου για την υπόθεση με τη νεκρή γυναίκα στα Κύθηρα.




 

«Ο ιατροδικαστής έχει δει και κάποιες εικόνες. Σήμερα θα γίνει η νεκροψία – νεκροτομή της σορού, όμως προς το παρόν έχουμε αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια, αλλά για να είμαστε σίγουροι θα πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης» συνέχισε η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ για την υπόθεση στα Κύθηρα.

Πρόσθεσε πως το οικείο περιβάλλον της νεκρής επιχειρηματίας δεν έχει δώσει ενδείξεις ότι απειλούνταν από κάποιον.

Η γυναίκα που βρέθηκε απανθρακωμένη ήταν 60χρονη επιχειρηματίας, κάτοικος του νησιού, που λειτουργούσε κατάστημα σουβενίρ, και πολύ γνωστή στην τοπική κοινωνία. Η σορός της βρέθηκε «μισοκαμμένη» σε σχετικά μικρή απόσταση από το σπίτι της, με τις αρχές να εξετάζουν πολλά σενάρια, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, καθώς δεν έχει γίνει ακόμα νεκροψία – νεκροτομή, αναφέρεται.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This