Βόλος: Κακοποιημένη γυναίκα υπερασπίστηκε τον άντρα της στο δικαστήριο – Λιποθύμισε όταν ανακοινώθηκε ότι θα πάει φυλακή

Must Read

Έκπληκτοι έμειναν ακόμα και οι δικαστικοί του Αυτόφωρου δικαστηρίου Βόλου με την κατάθεση μια νεαρής γυναίκας η οποία ενώπιον τους υπερασπίστηκε τον σύζυγό της παρά το γεγονός πως στο σώμα της έφερε εμφανώς τα σημάδια της κακοποίησης του. Ο λόγος ήταν πως είναι προστάτης οικογενείας και αν έμπαινε στην φυλακή η ίδια και τα παιδιά της θα αντιμετώπιζαν την φτώχεια.

«Δεν θυμάμαι καν γιατί πήγα στην αστυνομία, ένιωθα σαν να μην ήμουν εγώ. Δεν φοβάμαι τον άντρα μου, έχω μικρά παιδιά και πρέπει να τα μεγαλώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά. Η 32χρονη θέλησε να παρουσιάσει τον εαυτό της ως άτομο με ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει επιληπτικές κρίσεις και φαντασιώνεται καταστάσεις.

Ο 33χρονος άντρας της ανέφερε στο δικαστήριο πως δεν την χτυπάει αλλά αντίθετα την φροντίζει καθώς είναι ο μόνος που εργάζεται και έτσι έχει χρήματα για να παίρνει τα φάρμακά της. Μάλιστα, είπε πως η γυναίκα του έχει σημάδια κακοποίησης καθώς πέφτει και τραυματίζεται από τις επιληψίες που παθαίνει.

Και η γυναίκα παραδέχτηκε πως ο κακοποιητής της συντηρεί την ίδια και τα δύο παιδιά τους και εάν φυλακιστεί θα μείνουν στον δρόμο.

Στον άντρα επιβλήθηκε ποινή 4.5 ετών. Μάλιστα, μόλις η γυναίκα άκουσε την απόφαση λιποθύμησε για λίγα λεπτά με τον σύζυγό της να τρέχει να την βοηθήσει και κλήθηκε ασθενοφόρο. Ο διασώστης της μέτρησε την πίεση και εκείνη υπέγραψε για να μην υπάρξει μεταφορά της στο νοσοκομείο.

«Η μόνη αλήθεια είναι όσα κατέθεσε στην αστυνομία με κάθε λεπτομέρεια και η σημερινή αλλαγή στάσης δεν γίνεται γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, αλλά γιατί τον φοβάται», εκτίμησε η εισαγγελέας της έδρας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This