Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι δύο 24χρονοι για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά

 Στο εδώλιο έκατσαν σήμερα

Must Read

Στον ανακριτή της εισαγγελίας Χανίων οδηγήθηκαν οι δύο 24χρονοι για την υπόθεση θανάτου του ναυαγοσώστη στα Χανιά. Η υπόθεση εκδικάστηκε και και οι δύο 24χρονοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφού είχαν συλληφθεί για τον θάνατο του 20χρονου, σύμφωνα με το neakriti.gr.




 

Μετά την απολογία τους στην εισαγγελία Χανίων, αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ για την ίδια υπόθεση είχαν προσαχθεί ακόμη τρία νεαρά άτομα, τα οποία αφέθηκαν ελεύθερα καθώς δεν προέκυψε εμπλοκή τους στον μοιραίο καβγά.

Ανατροπή στα αίτια θανάτου του 20χρονου

Έκπληξη προκάλεσαν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης του 20χρονου ναυαγοσώστη ο οποίος έχασε την ζωή του σε χωριό των Χανίων μετά από συμπλοκή με δύο 24χρονους Έλληνες.

Όπως μεταδίδει το flashnews.gr, o αιφνίδιος θάνατος του νεαρού είχε να κάνει με τον ξυλοδαρμό που προηγήθηκε αλλά έμμεσα!

Συγκεκριμένα, ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.




 

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο νεαρός είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς. Εξαιτίας του διαπληκτισμού ο οργανισμός του υπέστη στρες με συνέπεια να δημιουργηθούν επιπλοκές στην καρδιά του, να καταρρεύσει και στη συνέχεια να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στο Mega, σύμφωνα με τις καταθέσεις, η συμπλοκή ξεκίνησε καθώς ο 20χρονος καβγάδισε με τους δύο Έλληνες και τους τρεις αλλοδαπούς (που είχαν προσαχθεί αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι χθες) καθώς θεωρούσε πως κάποιος από αυτούς του είχε κλέψει από το δωμάτιο του κάποια καπνικά προϊόντα.

Το νέο, σοκαριστικό βίντεο

Ένα νέο, συγκλονιστικό βίντεο ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας που απεικονίζει την στιγμή που ο 20χρονος ναυαγοσώστης από την Αλβανία καταρρέει μέσα στα αίματα λίγο στο χωριό Καλύβες Αποκορώνου μετά την άγρια συμπλοκή με τους δύο 24χρονους Έλληνες που οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για θανατηφόρα σωματική βλάβη.

Ο ναυαγοσώστης:




Διαβάστε ακόμα: Χανιά: Συγκλονιστικό βίντεο με τον 20χρονο ναυαγοσώστη να καταρρέει – Σήμερα το «τελευταίο αντίο»

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This