Κιλκίς: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς στο Χέρσο – Οι φλόγες «άγγιξαν» αυλές σπιτιών

Οι Αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση του οικισμού

Must Read

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά που κατακαίει χαμηλή βλάστηση στο χωριό Χέρσο του Δήμου Κιλκίς, η οποία προκλήθηκε υπό αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες.

Νωρίτερα, ωστόσο, οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή έσπρωξαν τις φλόγες μέχρι τις αυλές σπιτιών της περιοχής, ενώ στους κατοίκους στάλθηκε προειδοποιητικό μήνυμα 112. Στη συνέχεια, μάλιστα, δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικισμού.

«Η φωτιά έχει περιοριστεί. Ωστόσο, έχει πολύ αέρα και είναι σε επιφυλακή όλα τα μηχανήματα και του δήμου και του κρατικού μηχανισμού. Από την πρώτη στιγμή δόθηκε εντολή εκκένωσης του οικισμού. Πήγε λεωφορείο του δήμου στην πλατεία του χωριού και απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι», δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, μιλώντας στο news247.gr.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εξακολουθούν να επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 16 οχήματα, δύο εναέρια μέσα και  ένα μηχάνημα έργου ΟΤΑ, ενώ επιτόπου έχει μεταβεί και οκταμελής ομάδα της 2ης ΕΜΟΔΕ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This