Σε σοκ τρία παιδιά δημοτικού στην Πάτρα που τα δάγκωσαν αδέσποτα ενώ έπαιζαν

Μπροστά στους γονείς έγινε η επίθεση

Must Read

Ξινό βγήκε το παιχνίδι σε μια παρέα παιδιών δημοτικού, που έπαιζαν το καθιερωμένο μπουγέλο για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, στο πάρκο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα παιδιά έπαιζαν, ενώ στο σημείο βρίσκονταν και οι γονείς τους, όταν ξαφνικά τους επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά που κυκλοφορούσαν στο χώρο του Πανεπιστημίου.

«Τα δύο από αυτά καθώς αιμορραγούσαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι γονείς τους τρόμαξαν πολύ. Το τρίτο παιδάκι είχε πιο επιφανειακό τραύμα και δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο. Τα σκυλιά που ήταν 4-5 τα απομάκρυναν οι φύλακες του νοσοκομείου που έκαναν ό, τι μπορούσαν για να βοηθήσουν. Όπως είπαν είναι ένα θέμα για το οποίο δεν μπορούν να κάνουν κάτι και ότι εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Δήμου η επίλυση του προβλήματος. Μας ενημέρωσαν μάλιστα ότι τα σκυλιά ήταν εμβολιασμένα» λέει χαρακτηριστικά μία μητέρα στο thebest.gr.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το τρίτο περιστατικό επίθεσης από σκύλο μέσα στην ημέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This