Συγκλονίζει συγγενής του 20χρονου ναυαγοσώστη: «Άφησε την αδελφή του μόνη της, δεν είχε πατέρα»

Θλίψη και οργή στην οικογένεια και στην τοπική κοινωνία

Must Read

Στην απόλυτη θλίψη έχει βυθιστεί η οικογένεια του 20χρονου ναυαγοσώστη ο οποίος έχασε την ζωή του την περασμένη Τρίτη από ανακοπή μετά από συμπλοκή με δύο 24χρονους Έλληνες στο χωριό Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά.

Παράλληλα, «βαρύ» είναι το κλίμα και στην περιοχή καθώς οι κάτοικοι γνώριζαν το παιδί.

Οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν για θανατηφόρο σωματική βλάβη αφέθηκαν ελεύθεροι χθες με περιοριστικούς ώρες μετά την απολογία τους. Στην ιατροδικαστική εξέταση δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ή τραύματα που να αφορούν σε ξυλοδαρμό και ο θάνατος προκλήθηκε από παθολογικά αίτια.



Τι λέει η οικογένεια

Οι στενοί συγγενείς του νεαρού υποστηρίζουν ότι έκανε συχνά εξετάσεις για την καρδιά του καθώς ήταν αθλητής. Παράλληλα λένε πως υπάρχουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν ότι ο ναυαγοσώστης είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού λίγη ώρα πριν ξεψυχήσει.

«Υπάρχουν βίντεο ότι τον έχουν χτυπήσει ένας από τους πέντε τον έχουν χτυπήσει τώρα ο ιατροδικαστής λέει έχει πρόβλημα καρδιάς που εμείς δεν ξέρουμε τίποτα από αυτά, δηλαδή πως είναι ναυαγοσώστης ενώ έχει πρόβλημα με την καρδιά», δήλωσε ξάδελφος του 20χρονου ναυαγοσώστη.




Άλλος συγγενής συγκινεί με τις δηλώσεις του:

«Ήταν χωρίς πατέρα και άφησε την αδελφή μου μόνη της τώρα. Έκανε τόσο μεγάλη προσπάθεια να τον μεγαλώσει και στα είκοσι του, στην καλύτερη ηλικία, μας τον πήραν μακριά».

Κάτοικοι και επιχειρηματίες στις Καλύβες κατέθεσαν στην εισαγγελία υπόμνημα με το οποίο ζητούν περισσότερη αστυνόμευση.

Δείτε βίντεο:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This