Η στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί μέσα στο μίνι μάρκετ στα Χανιά – «Άσε το όπλο, θα σκοτωθεί κανείς»

Must Read

Μετά την ανταλλαγή πυροβολισμών στον Πειραιά με έναν νεκρό, μια νέα αιματηρή συμπλοκή, αυτή τη φορά στα Χανιά, έρχεται να σοκάρει το πανελλήνιο και να κάνει τους Έλληνες πολίτες να ανησυχούν για το χάος που επικρατεί στη χώρα μας.

Από το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε μίνι μάρκετ στην Κρήτη τραυματίστηκαν τρεις άνδρες από τη Συρία, οι δύο περίπου 35 ετών και ο τρίτος γύρω στα 60.

Βίντεο ντοκουμέντο

Στιγμές πανικού επικράτησαν την ώρα των πυροβολισμών, όπως γίνεται αντιληπτό και από το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το zarpanews.gr. Στο βίντεο διακρίνεται ο δράστης και ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, να είναι καλυμμένοι με αίματα στο πρόσωπο και τα χέρια και ένα τρίτο άτομο που προσπαθεί να συγκρατήσει τον δράστη ο οποίος φωνάζει «πες του να με αφήσει».

Την ίδια στιγμή ακούγονται πυροβολισμοί με τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ να φωνάζει «άσε το όπλο, θα σκοτωθεί κανείς».

Ο δράστης ατάραχος σπρώχνει και ρίχνει κάτω το ένα άτομο, παίρνει το κράνος του και στη συνέχεια κατευθύνεται στη μηχανή και φεύγει από το σημείο μαζί με ένα ακόμα άτομο που τον περιμένει.

Δείτε το βίντεο:

Στο νοσοκομείο ένας νεαρός

Τα μέλη της οικογένειας Σύρων – δύο νεαροί και ο πατέρας τους – που δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλο και όπλο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων. Ο ένας νεαρός παραμένει για νοσηλεία καθώς φέρει διαμπερές τραύμα στο αριστερό γόνατο από σφαίρα.

Αναζητείται ο δράστης

Την ίδια ώρα η Αστυνομία ξεσκονίζει οπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή της για τον εντοπισμό του δράστη.

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ οι δύο άνδρες, αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και ο άλλος που οδηγούσε το μέσο διαφυγής τους, έχουν ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για έναν Ρώσο και έναν Αλβανό, με παραβατική δράση. Αμφότεροι είναι γνωστοί στις αστυνομικές αρχές που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό τια τον εντοπισμό τους.

Δείτε επίσης: Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στα Χανιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This