Δίωξη για κακούργημα στον 90χρονο που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 11χρονη στη Χαλκιδική

Ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στις Αρχές ότι ποτέ δεν θα πείραζε ένα αγγελούδι

Must Read

Μια ακόμη περίπτωση ασέλγειας σε βάρος ανήλικης ήρθε στο «φως», με θύτη -στην προκειμένη περίπτωση- έναν 90χρονο και θύμα ένα 11χρονο κοριτσάκι, οι γονείς του οποίου τον κατήγγειλαν στις Αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλκιδική, με τον 90χρονο να συλλαμβάνεται από αστυνομικούς και να οδηγείται στο δικαστικό μέγαρο Πολυγύρου, όπου και παρέμεινε για περίπου μία ώρα και 15 λεπτά, με την εισαγγελέα να τού ασκεί ποινική δίωξη για κατάχρηση ανίκανης προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη και παράνομη κατακράτηση.

Αύριο Δευτέρα, ο 90χρονος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί και να αποφασιστεί το αν θα προφυλακισθεί. Μέχρι την απολογία του παραμένει υπό κράτηση, αρνούμενος, πάντως, τις κατηγορίες, καθώς, όπως είπε στις Αρχές, ποτέ δεν θα πείραζε ένα αγγελούδι.




Σύμφωνα με τους συγγενείς, το κοριτσάκι βγήκε να παίξει και «χάθηκε», με τους γονείς να το αναζητούν. Δυο ώρες μετά επέστρεψε κλαίγοντας στο σπίτι του. Με βάση τα όσα ανέφεραν στην κάμερα της ΕΡΤ συγγενείς της ανήλικης, το παιδί κατάφερε και έφυγε μόνο του από τα χέρια του ηλικιωμένου.

«Τρομοκρατημένο κατευθείαν μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Κατευθείαν πήγα πίσω του, γιατί σε μένα μόνο μιλάει. Λέω “παιδί μου τι έγινε;”. “Θείε”, λέει, “άρχισε να με χαϊδεύει, να με πιάνει να με φιλάει και πήγα να φύγω και με κρατάει από το χέρι και με τραβάει μέσα στο σπίτι” λέει. “Άρχισα να κλαίω και έτσι μπόρεσα και έφυγα”», ανέφερε θείος του παιδιού.

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This