Σοκάρει το πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη – Τραυματίας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Τροχαία

Must Read

Το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην παλαιά εθνική οδό Ξάνθης – Καβάλας, στο χωριό Τοξότες έχει συγκλονίσει. Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με λεωφορείο και κόπηκε στη μέση, με αποτέλεσμα τέσσερις νέοι να αφήσουν την τελευταία τους πνοή.




 

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις άντρες και δύο γυναίκες ηλικίας 20 έως 28 ετών. Οι τρεις άνδρες ήταν από τη Χαλκίδα και είχαν πάει στην Ξάνθη προκειμένου να πάρουν μέρος σε επαγγελματική υποχρέωση για γνωστή βιομηχανία.




 

Σύμφωνα με το OPEN, οι τρεις είχαν μεταβεί στην Ξάνθη προκειμένου να παραστούν σε εκδήλωση της επιχείρησης που εργάζονται και το λεωφορείο με το οποίο συγκρούστηκαν μετέφερε εργαζόμενους της ίδιας βιομηχανίας.




 

Οι πέντε νέοι διασκέδαζαν και στις 8 το πρωί της Κυριακής (16/06) αποφάσισαν να πάνε για μπάνιο στον Νέστο. Δυστυχώς, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το λεωφορείο και οι τέσσερις επιβάτες να σκοτωθούν ακαριαία.

Ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο σύρθηκε για 150 μέτρα, σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας

Αναφορικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στην Ξάνθη, η ανακοίνωση της ελληνικής αστυνομίας σημειώνει τα εξής:

«Την 16-6-2024 και ώρα 07.55΄, στο 11 ο χλμ της Eθνικής Oδού Ξάνθης – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και επέβαιναν ακόμη τέσσερα άτομα, συγκρούστηκε μετωπικά με Δ.Χ. λεωφορείο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου και τριών επιβατών του αυτοκινήτου, εκ των οποίων μία 28χρονη αλλοδαπή, μία 22χρονη ημεδαπή και ένας 27χρονος αλλοδαπός, ενώ τραυματίσθηκαν ένας 22χρονος ημεδαπός επίσης επιβάτης του Ι.Χ.Ε. οχήματος, ο 52χρονος ημεδαπός οδηγός του λεωφορείου και τρεις επιβάτες του λεωφορείου, εκ των οποίων ένας 39χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαπές, ηλικίας 57 και 24 ετών. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.»

Διαβάστε ακόμα: Η τραγική σύμπτωση πίσω από το πολύνεκρο τροχαίο στην Ξάνθη – Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This