Στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο δικηγόρος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Τι αναμένεται να ισχυριστεί

Must Read

Το κατώφλι των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων πέρασε νωρίτερα σήμερα το πρωί ο πασίγνωστος ποινικολόγος, που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, αντιμετωπίζοντας το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της 37χρονης συζύγου του. Το ζευγάρι πήγε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ιδιωτική κλινική και ισχυρίστηκε πως η γυναίκα έπεσε από τις σκάλες, όμως ο γιατρός που εξέτασε τα τραύματά της, έκανε λόγο για ανθρώπινο χέρι.

Ο 52χρονος δικηγόρος, που παρουσιαζόταν σε τηλεοπτικές εκπομπές και υποστήριζε θύματα έμφυλης βίας, παραπέμφθηκε στην 18η τακτική ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, από την οποία ζήτησε χθες και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

 

Ο ίδιος αναμένεται να επιμείνει στον ισχυρισμό του ότι η σύζυγός του τραυματίστηκε όταν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού τους, στα βόρεια προάστια. Εντούτοις, τα λεγόμενά του εκτιμάται πως δεν κρίνονται ως βάσιμα, λόγω και της καθοριστικής κατάθεσης του γιατρού που εξέτασε τη γυναίκα, παρότι η επίσης γνωστή δικηγόρος δεν έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος του.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ., ο 52χρονος δικηγόρος τον Οκτώβριο του 2017, είχε καταγγελθεί από την τότε σύζυγό του για την εμπλοκή του σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This