Χανιά: «Τσάκωσαν» τον Ρώσο δράστη των πυροβολισμών στο μίνι μάρκετ και τον συνεργό του

Τι είπε ο Σύρος ιδιοκτήτης για την αιτία που έπεσαν πυροβολισμοί

Must Read

Τους δύο αλλοδαπούς που ενεπλάκησαν το Σάββατο στους πυροβολισμούς μέσα σε μίνι μάρκετ στα Χανιά τραυματίζοντας τρεις Σύρους, τον ιδιοκτήτη και τους γιους του, και σκορπώντας τον τρόμο «τσάκωσαν» οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Η ΕΛΑΣ είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον 46χρονο από την Ρωσία ο οποίος τράβηξε το όπλο και τον 30χρονο από την Αλβανία ο οποίος οδηγούσε το μέσο διαφυγής.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο άντρες εντοπίστηκαν χθες το βράδυ σε αγροτική κατοικία στον δήμο Πλατανιά και συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτόφωρου.

Σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών για να τους απαγγελθούν κατηγορίες.




Όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ Χανίων, το θύμα της επίθεσης, ο Σύρος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, δεν γνώριζε τους δράστες και όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο δράστες ήθελαν να αγοράσουν πράγματα από το μαγαζί χωρίς να πληρώσουν.

H ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν χθες (16.06.2024) το βράδυ, εντός των πλαισίων του αυτοφώρου, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, δυο αλλοδαποί κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή και παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 15.06.2024 δυο άτομα μετέβηκαν με δίκυκλη μοτοσυκλέτα σε επιχείρηση που διατηρεί 58χρονος αλλοδαπός στα Χανιά και με τη χρήση ξύλινων αντικειμένων προκάλεσαν σωματικές βλάβες στον ανωτέρω αλλοδαπό και σε δυο ακόμα αλλοδαπούς (34 και 32 χρόνων) ενώ με τη χρήση πυροβόλου όπλου ένας από αυτούς προκάλεσε σωματική βλάβη στον 34χρονο.

Από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω υπηρεσίας προέκυψε ότι δράστες των ανωτέρω πράξεων είναι δυο αλλοδαποί (46χρονος και 30χρονος) οι οποίοι αναζητήθηκαν και εντοπίσθηκαν σε αγροτική κατοικία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά όπου και συνελήφθησαν ενώ κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν για την τέλεση των αξιόποινων πράξεων τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν κ Εισαγγελέα Πλημ/κων Χανίων

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων .

Βίντεο ντοκουμέντο

Στιγμές πανικού επικράτησαν την ώρα των πυροβολισμών, όπως γίνεται αντιληπτό και από το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα το zarpanews.gr. Στο βίντεο διακρίνεται ο δράστης και ο ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ, να είναι καλυμμένοι με αίματα στο πρόσωπο και τα χέρια και ένα τρίτο άτομο που προσπαθεί να συγκρατήσει τον δράστη ο οποίος φωνάζει «πες του να με αφήσει».

Την ίδια στιγμή ακούγονται πυροβολισμοί με τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ να φωνάζει «άσε το όπλο, θα σκοτωθεί κανείς».

Ο δράστης ατάραχος σπρώχνει και ρίχνει κάτω το ένα άτομο, παίρνει το κράνος του και στη συνέχεια κατευθύνεται στη μηχανή και φεύγει από το σημείο μαζί με ένα ακόμα άτομο που τον περιμένει.

Δείτε το βίντεο:

Στο νοσοκομείο ένας νεαρός

Τα μέλη της οικογένειας Σύρων – δύο νεαροί και ο πατέρας τους – που δέχτηκαν επίθεση με ρόπαλο και όπλο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Χανίων. Ο ένας νεαρός παραμένει για νοσηλεία καθώς φέρει διαμπερές τραύμα στο αριστερό γόνατο από σφαίρα.

(κεντρική φωτογραφία zarpanews.gr)

Δείτε επίσης:

Η στιγμή που πέφτουν οι πυροβολισμοί μέσα στο μίνι μάρκετ στα Χανιά – «Άσε το όπλο, θα σκοτωθεί κανείς»

Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στα Χανιά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Φέρτε κι άλλους επενδυτές,έτσι κι αλλιώς για κλάματα την κατάντησαν την πατρίδα μας οι βρωμιαρηδες που μας κυβερνάνε,να έχουν δουλειά κι οι μπάτσοι που τα ξύνουν όλη μέρα κλεισμένοι στα τμήματα..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This