Η μυστική μεταγωγή του καθ’ ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της 11χρονης στην Ηλεία

Must Read

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 11χρονης Βασιλικής από την Μυρτιά Ηλείας, μεταφέρεται στις φυλακές Γρεβενών. Ο δολοφόνος βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αλλά αποφασίστηκε η μυστική μεταγωγή του στην Πάτρα για την αποφυγή επεισοδίων, , σύμφωνα με το tempo24.news.




 

Ο άνδρας θα μεταφερθεί στις φυλακές Γρεβενών όπου βρίσκονται κρατούμενοι που έχουν διαπράξει σεξουαλικής φύσεως αδικήματα. Μετά την άφιξή του στις φυλακές Γρεβενών, θα υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού και μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν είναι χρήστης ουσιών, ενώ θα γίνει και αξιολόγηση της κατάστασης του από κοινωνική λειτουργό, τον αρχιφύλακα του καταστήματος και τη διεύθυνση των φυλακών.

Αν κριθεί απαραίτητο ή αν το ζητήσει και ο ίδιος θα περάσει και από ψυχιατρικό έλεγχο για να δουν αν υπάρχει ο κίνδυνος αυτοτραυματισμού ή κάποιας περίεργης συμπεριφοράς που θα προκαλέσει προβλήματα.

Η απολογία του δράστη

Η απολογία του κατηγορούμενου, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με τον Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια να μεταβαίνουν στην ΑΔ Ηλείας όπου τελούσε υπό κράτηση, για να αποφευχθεί πιθανή επανάληψη των επεισοδίων που σημειώθηκαν κατά την πρώτη μεταφορά του στο δικαστικό μέγαρο, κράτησε τουλάχιστον δύο ώρες. Μετά την ολοκλήρωσή της, ο 37χρονος οδηγήθηκε πίσω στο κελί του, ενώ δεν εμφανίσθηκε δικηγόρος για την υπεράσπισή του. Η μεταγωγή του σε κατάστημα κράτησης θα γίνει μεθαύριο, Κυριακή 16/6, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό το ποιο θα είναι αυτό.

Εξωτερικά του κτιρίου, αλλά και στους γύρω δρόμους είχαν παραταχθεί διμοιρίες της ΥΜΕΤ, κλούβες, καθώς και περιπολικά, απαγορεύοντας την κυκλοφορία, προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια από συγγενείς της 11χρονης, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για το αποτρόπαιο έγκλημα.

 

Την ίδια ώρα, οι Αρχές φοβούνται ξέσπασμα βεντέτας, μετά και το κάψιμο του σπιτιού του 37χρονου χθες Πέμπτη, την ώρα που γίνονταν η κηδεία της 11χρονης. Σημειώνεται πως χθες έγινε γνωστό πως 22 δικηγόροι από τον Πύργο, την Πάτρα, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα αρνήθηκαν να τον εκπροσωπήσουν.




 

Διαβάστε ακόμα: Ηλεία: 22 δικηγόροι αρνήθηκαν να αναλάβουν τον παιδοκτόνο

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This